Φερέιρα: Αν αποκλειστεί ο ΠΑΟ, θα είναι πανωλεθρία

Φερέιρα: Αν αποκλειστεί ο ΠΑΟ, θα είναι πανωλεθρία

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ορθά-κοφτά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χαρακτήρισε «πανωλεθρία» ενδεχόμενο αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αν δεν καταφέρει απόψε (21.15) στο ΟΑΚΑ να ανατρέψει την ήττα του με 3-0 από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Παραδέχθηκε ότι ο τωρινός Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που γνώριζε και ότι υπεύθυνος για τις τελευταίες κακογραμμένες σελίδες της ευρωπαϊκής ιστορίας του είναι και ο ίδιος, αλλά έδωσε ξανά την υπόσχεση ότι θα δουλέψει σκληρά για να τον ξανακάνει την τοπ ομάδα που ξέρει όλη η Ευρώπη. Για να το πετύχει αυτό, ζήτησε από τους οπαδούς να αφήσουν στην άκρη τη θλίψη τους και να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για τη μεγάλη ανατροπή.

Στην προσπάθεια που κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός για να αλλάξει τη νοοτροπία των παικτών του, ο Σιμάο έγινε άθελά του σημείο αναφοράς.

Εδιωξε τον Σιμάο

Ο 23χρονος μέσος αντέδρασε με άκομψο τρόπο στην παρατήρηση του Φερέιρα για ένα σκληρό τάκλινγκ που έκανε στον Ζέκα στη διάρκεια της προπόνησης και για τον λόγο αυτό, το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς θα το δει από την εξέδρα. «Για μένα τα πράγματα είναι σαφή. Θέλω να έχω καλή σχέση με τους παίκτες. Αν δεν έχεις καλή σχέση με τους παίκτες, κανείς δεν είναι κερδισμένος. Η καλή σχέση, όμως, βασίζεται στον σεβασμό και τη δουλειά. Οταν δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω να συνεργάζομαι. Οποιος δεν έχει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, δουλειά και σεβασμό, τίθεται εκτός», δήλωσε ο Φερέιρα, στέλνοντας μέσω Σιμάο «μήνυμα» σε όλους τους παίκτες του.

Το 3-0 είναι βαρύ σκορ και υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να πάρει από νωρίς μεγάλα ρίσκα. Ο Φερέιρα θα χρησιμοποιήσει από την αρχή φουλ επιθετική ενδεκάδα, με τον Κατσουράνη σε ρόλο αμυντικού χαφ και τους Νίνη, Ζέκα δίπλα του να δίνουν επιθετική ώθηση στην ομάδα. Μπροστά θα παίξουν οι Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ, ενώ η αμυντική διάταξη θα είναι ίδια με τον αγώνα του Τελ Αβίβ. Οι Ισραΐλεβιτς, Σάμπαν και Σάμπα είναι οι απουσίες της Μακάμπι.

– Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο μεταγραφής του Τζόρβα. Η Παλέρμο έχει ήδη κάνει κρούση στον Παναθηναϊκό κι αν η πρότασή της είναι καλή οικονομικά, θα παραχωρηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή