Εχασε και τον Γεωργέα η ΑΕΚ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη χτύπημα δέχθηκε η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ, λίγες ώρες πριν από τον αποψινό (20.00) αγώνα με την Ντιναμό Τιφλίδας. Ο Γεωργέας αποχώρησε από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και λογικά θα μείνει εκτός 18άδας, όπως και ο (επίσης τραυματίας) Δέλλας. Η αμυντική πεντάδα θα αποτελείται έτσι από τρεις νεοφερμένους (Κωνσταντόπουλος, Κάλα και Κοντοές) κι αυτό δεν είναι ό, τι καλύτερο για μια ομάδα που πρέπει να στηριχθεί στην καλή της άμυνα για να υπερασπιστεί το 1-0 της νίκης της στο ΟΑΚΑ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε, πάντως, ότι δεν είναι στις προθέσεις του να κλείσει τους παίκτες του πίσω για να κρατήσουν το 1-0. «Μια ομάδα σαν την ΑΕΚ πρέπει να προσπαθεί να νικάει. Αυτό πρέπει να γίνεται πάντα», τόνισε και ζήτησε από τους παίκτες του ομαδικότητα και συγκέντρωση για να τα καταφέρουν. Η είδηση ότι η ΑΕΚ έχει κλείσει τον Κολομβιανό μέσο Βάργκας για αντικαταστάτη του Ντιόπ δεν έδειξε να ενθουσιάζει τον Ισπανό τεχνικό. «Είναι κάτι που χειρίζεται η διοίκηση. Δεν θέλω να ασχολούμαι με τις μεταγραφές. Εγώ ασχολούμαι με όσους είναι στην ομάδα. Αλήθεια είναι ότι ζήτησα ένα χαφ και έναν επιθετικό. Ο Βάργκας είναι παίκτης που δεν γνωρίζω, αλλά έχω καλές συστάσεις». Οσον αφορά στον Ταμούδο, ο Χιμένεθ έδειξε να τον θέλει πολύ, αλλά ο Ισπανός επιθετικός είναι πολύ κοντά στη Ράγιο Βαγιεκάνο και πολύ μακριά από το κασέ που μπορεί να του προσφέρει η ΑΕΚ. Ο Βάργκας θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, ύψους 220 χιλ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή