Ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ κατάφερε να σπάσει ο ΠΑΟ

Ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ κατάφερε να σπάσει ο ΠΑΟ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υποστολή της ευρωπαϊκής σημαίας του Παναθηναϊκού (από τον Αύγουστο, για πρώτη φορά στην ιστορία του, δημιουργώντας αρνητικό ρεκόρ), ήλθε με μια παράσταση πολύ φτωχή για ομάδα που αναζητούσε νίκη από τρία γκολ και πάνω. Το αναιμικό 2-1 έσπασε απλώς το αρνητικό σερί των έντεκα αγώνων χωρίς νίκη στην Ευρώπη και ήλθε με ανατροπή, αφού το 0-1 με το γκολ του Μεντούγιανιν στο 61΄ είχε κρίνει ουσιαστικά την πρόκριση. Η καθυστερημένη είσοδος του παθιασμένου Καραγκούνη και η αποβολή του Κονάτε στο 72΄ βοήθησαν να σωθεί η τιμή των όπλων, με τον Μπουμσόνγκ να ισοφαρίζει με κεφαλιά στο 71΄ και τον Νιβάλντο να διαμορφώνει το τελικό σκορ με αυτογκόλ στο 80΄, μετά από πίεση του Τοτσέ και φάση διαρκείας. Το ματς σημαδεύτηκε από την ημίωρη διακοπή του στο 4΄, όταν η αστυνομία χρησιμοποίησε χημικά για να αποτρέψει αντεπίθεση μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού προς τους οπαδούς της Μακάμπι που πρώτοι είχαν πετάξει καπνογόνα. Οι «πράσινοι» οργανωμένοι αποδοκίμαζαν έντονα την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

ΠΑΟ: Κοτσώλης, Βύντρα (67΄ Καραγκούνης), Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Κατσουράνης, Κουίνσι, Ζέκα, Τοτσέ, Νίνης (67΄ Κλέιτον), Λέτο

ΜΑΚΑΜΠΙ: Χαΐμοφ, Νιβάλντο, Μεντούγιανιν (76΄ Αλμπερμαν), Μίχα (59΄ Ζιβ), Ατάρ (83΄ Κολαούτι), Παβίσεβιτς, Κονάτε, Γέινι, Λογκάσι, Νταχάν, Βέρεντ.

– Ο Τζόρβας πήρε μεταγραφή στην Παλέρμο έναντι περίπου 800 χιλ. ευρώ. Θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή