ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για ρίψη βόμβας μολότοφ σε αστυνομικούς αντιμετωπίζει ένας εκ των συλληφθέντων στα επεισόδια, που έγιναν στον Βόλο με αφορμή τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα. Εννέα συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου διότι τ’ αδικήματα που τους αποδίδονται τιμωρούνται με την αυτόφωρη διαδικασία. Οι επτά ανήλικοι συλληφθέντες, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο που θα οριστεί.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στο 25ο τουρνουά «Ακρόπολις», η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε με ήττα (82-81) από την Ιταλία και ύστερα από δύο παρατάσεις (62-62 καν. διάρκεια, 72-72 α΄ παράταση) τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας. Η 12άδα της Εθνικής για το «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ» θα είναι: Ζήσης, Φώτσης, Μπουρούσης, Καλάθης, Βασιλειάδης, Ξανθόπουλος, Μπράμος, Μαυροειδής, Κουφός, Παπανικολάου, Σλούκας, Καϊμακόγλου.

ΠΑΟ: Παίκτης του Παναθηναϊκού για την επόμενη περίοδο, είναι και επισήμως ο Αμερικανός γκαρντ, Ντέιβιντ Λόγκαν. Οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Στίβεν Σμιθ (Κολοσσός, Πανελλήνιος).

ΠΟΛΟ: Στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος Ευρώπης, που γίνεται στη Μαδρίτη, προκρίθηκε η εθνική νεανίδων, νικώντας χθες την Ιταλία 9-8. Η Ρωσία, που επιβλήθηκε της Ολλανδίας 16-15, θα είναι το Σάββατο το τελευταίο εμπόδιο στον δρόμο προς τον τελικό. Στον άλλο ημιτελικό θα παίξουν, Ουγγαρία – Ισπανία. Η εθνική εφήβων, στο τουρνουά του Χέρτζεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), αντιμετωπίζει σήμερα την Κροατία.

ΣΤΙΒΟΣ: Στα 5,70μ. καθορίσθηκε το όριο πρόκρισης στον τελικό του επί κοντώ ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θ’ αρχίσει στη Ν. Κορέα τα ξημερώματα του Σαββάτου. Θ’ αγωνιστεί ο Κ. Φιλιππίδης. Στον προκριματικό των 3.000μ. στιπλ θα τρέξει η Ειρ. Κοκκιναρίου.

ΒΟΛΕΪ: Εκτός τετράδας του παγκόσμιου πρωταθλήματος, που γίνεται στην Αργεντινή, έμεινε η εθνική παίδων. Χθες έχασε από τη Βουλγαρία με 0-3 (23-25, 19-25, 21-25). Σήμερα παίζει με την Ισπανία, που χθες νίκησε 3-2 τη Γαλλία.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης, Ηλίας Ηλιάδης (90 κιλά) αγωνίζεται σήμερα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, στο Παρίσι. Πρώτος αντίπαλός του είναι ο Πολωνός, Ρ. Κράβτσικ.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Β. Αρβανίτη / Μ. Τσιαρτσιάνη στο όπεν της Χάγης (Ολλανδία) για το Παγκόσμιο σιρκουί. νίκησαν 22-20, 20-22, 15-12 τις Τσέχες Κλαπάλοβα / Χατζέκοβα και έχασαν με 13-21, 17-21 από τις πρωτοπόρες του σιρκουί, Βραζιλιάνες, Ζουλιάνα / Λαρίσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή