ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Θλάση στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο υπέστη ο Στέφανος Αθανασιάδης και αποκλείστηκε από την αποστολή της εθνικής για τους εκτός έδρας αγώνες με το Ισραήλ (την Παρασκευή) και τη Λεττονία (την επόμενη Τρίτη) της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012. Τον αντικατέστησε ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης. Χθες ο Κώστας Κατσουράνης υποστήριξε πως δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα η ισοπαλία στο Ισραήλ.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε, για τέταρτη φορά (και δεύτερη συνεχή), ο Ηλίας Ηλιάδης (90 κ.) στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που φέτος έγινε στο Παρίσι.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Κώστας Τριγκώνης πρώτευσαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα των Τορνέιντο.

ΒΟΛΕΪ: Η εθνική ομάδα των παίδων αναδείχθηκε 7η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής, νικώντας στον τελευταίο αγώνα της την Κίνα 3-0. Τα μετάλλια πήραν οι Σερβία, Ισπανία, Κούβα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Προσηλωμένη στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Ευρωμπάσκετ που θα γίνει αύριο στη Λιθουανία και την αντίπαλό της, Βοσνία, είναι η εθνική ομάδα, που βρίσκεται από χθες στην πόλη Αλίτους. Το Μαρούσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, Ραλφ Μιμς (26 ετών 1,91 ύψος). Σήμερα θα έρθει στην Αθήνα ο Ντέιβιντ Λόγκαν για τον Παναθηναϊκό.

«ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΝ» στην Αγγλία με τους «νέους μπέμπηδες» του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, όπως οι Τομ Κλέβερλι, Φιλ Τζόουνς, Κρις Σμόλινγκ και Ντάνιελ Γουέλμπεκ, με τους οποίους η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέτριψε με 8-2 την Αρσεναλ. Επρόκειτο για τη μεγαλύτερη νίκη των «Κόκκινων Διαβόλων» επί των «Κανονιέρηδων» στην ιστορία.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1: Πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου των οδηγών, βρίσκεται ο πιλότος της Ρεντ Μπουλ, Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά τη νίκη του στο γκραν πρι του Βελγίου. Ο Γερμανός αύξησε τη διαφορά στους 92 βαθμούς από τον ομόσταβλό του, Μαρκ Γουέμπερ, που τερμάτισε 2ος. Τρίτος ήρθε ο Τζένσον Μπάτον (Μακλάρεν).

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ: Διορία έως τις 31 Αυγούστου έχουν οι αθλητές που μένουν στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά για ν’ αδειάσουν τα δωμάτια. Εφόσον υλοποιηθεί η απόφαση της προηγούμενης διοίκησης, πολλοί πρωταθλητές μας θα βρεθούν στον δρόμο, διότι οι περισσότεροι δεν διαθέτουν σπίτι στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή