Ενθαρρυντικό ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα εννιά γκολ που σημειώθηκαν στα μόλις πέντε παιχνίδια της κουτσουρεμένης πρεμιέρας, μοιάζουν λίγα σε σχέση με τα δέκα που σημειώθηκαν σε… ένα μόνο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά η αλήθεια είναι πως μέσα στο γενικό κλίμα της απαξίωσης και της αβεβαιότητας που υπήρχε μέχρι την τελευταία στιγμή, το νέο πρωτάθλημα ξεκίνησε με καλύτερο τρόπο απ’ όσο οι περισσότεροι περίμεναν. Και τα πέντε ματς της πρεμιέρας ήταν ανταγωνιστικά, μπήκαν ωραία γκολ, η διαιτησία, παρά τα λάθη της, έμεινε σε δεύτερο φόντο, ενώ ο κόσμος πήγε τελικά στο γήπεδο. Με εξαίρεση τη Ν. Σμύρνη όπου οι φίλαθλοι ήταν λιγοστοί, Τούμπα, Κέρκυρα, Ηράκλειο και Γιάννενα είχαν την εικόνα ενός γεμάτου γηπέδου.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το σοκ του διπλού ευρωπαϊκού του αποκλεισμού μέσα στον Αύγουστο και έκανε ξεκίνημα με το δεξί. Το 2-0 της νίκης του στην Κέρκυρα όπου πάντα δυσκολεύεται, δεν ήλθε με πειστική εμφάνιση αλλά ήταν αρκετό για να αγοράσει χρόνο και ηρεμία, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Αν, μάλιστα, καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις του με τη Ζιλ Βιθέντε για την απόκτηση του Ούγκο Βιέιρα και με τον Πανσερραϊκό για τον Δημήτρη Ανάκογλου, το βαρύ κλίμα μπορεί να αναστραφεί.

Παρά την εξαιρετική εμφάνιση της Σκόντα Ξάνθης, ποδαρικό με το δεξί έκανε και ο ΠΑΟΚ, χάρις σε ένα υπέροχο γκολ του Βιεϊρίνια. Εχασε, όμως, με θλάση τον Αθανασιάδη, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα ενισχυθεί με τον 28χρονο Κολομβιανό αμυντικό, Νέλσον Ρίβας. Μόνο οι υπογραφές λείπουν για να κλείσει η συμφωνία με την Ιντερ για τον ετήσιο δανεισμό του.

Ωραίο ματς, με δύο από τα τέσσερα γκολ να είναι καταπληκτικά (του Ριέρα και του Φραγκουλάκη), έγινε στη Ν. Σμύρνη, όπου Πανιώνιος και Εργοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Ισόπαλα τελείωσαν και τα άλλα δύο παιχνίδια της πρεμιέρας. Στα Γιάννενα, ΠΑΣ και Αρης κόλλησαν στο 0-0, ενώ στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1. Ο Δημούτσος ξεκίνησε χθες προπονήσεις με την ομάδα του Περιστερίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή