ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΡ. ΚΟΝΤΗΣ: Διέφυγε τον κίνδυνο ο 36χρονος αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη χθες. Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στη Λευκωσία, αλλά θα βάλει υποχρεωτικά τέλος στην καριέρα του.

ΠΑΟ: «Φωτιές» άναψε δημοσίευμα γαλλικής ιστοσελίδας ότι η Λιλ ετοιμάζει πρόταση 6,5 εκατ. ευρώ για τον Λέτο. Ο Παναθηναϊκός και ο μάνατζερ του Λέτο, δηλώνουν άγνοια. Οι «πράσινοι» δεν τα βρήκαν με τη Ζιλ Βιθέντε για τον Βιέιρα (πρόσφεραν 500 χιλ. ευρώ, οι Πορτογάλοι ζητούσαν 1,5 εκατ.) κι αν δεν προκύψει κάποια ευκαιρία σήμερα, δεν θα πάρουν επιθετικό. Ανοικτό παραμένει το θέμα του Ανάκογλου.

ΠΟΛΟ: Η εθνική ομάδα νέων ανδρών νίκησε τη Γαλλία 12-5 (4-0, 3-3, 2-1, 3-1) στον τρίτο της αγώνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που γίνεται στον Βόλο και εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στους προημιτελικούς. Την Παρασκευή θ’ αναμετρηθεί πιθανότατα με την Ουγγαρία, που χθες έχασε από την Ιταλία με 8-13. Τα γκολ πέτυχαν οι Δ. Δερμιτζάκης 3, Καπότσης 2, Σολανάκης 2, Βλαχόπουλος 2, Δερβίσης 2, Γενηδουνιάς. Απόψε (20.00) αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο, το οποίο χθες ηττήθη από την Αυστραλία με 4-13. Για τον όμιλό της παίζουν σήμερα και Γαλλία – Καναδάς. Η βαθμολογία του ομίλου: Αυστραλία 7 (4 αγώνες), Ελλάς 5 (3), Γαλλία 2 (3), Καναδάς 2 (3), Π. Ρίκο 0 (3).

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Οι αδελφοί Νίκος και Απόστολος Γκουντούλας προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος (Σλοβενία) στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.

ΒΟΛΕΪ: Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει ο διεθνής κεντρικός, Σωτήρης Πανταλέων.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ο Ρουμάνος επιθετικός, Βίκτωρ Γιάκομπ, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στον Αρη. Ναυάγησε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ιντερ για τον δανεισμό του Ρίβας, διότι ο Κολομβιανός αμυντικός δεν ήθελε να έλθει στην Ελλάδα.

ΑΕΚ: Ο 20χρονος Ξενοφών Φέτσης υπέγραψε διετές συμβόλαιο και δόθηκε δανεικός στον Α.Ο. Γλυφάδας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αποκτήθηκε για δύο χρόνια ο διεθνής Φινλανδός επιθετικός (ύψος 1,93μ.), Νιάζι Κούτσι.

ΟΦΗ: Σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο ο 29χρονος διεθνής Ούγγρος χαφ, Μπόλντισαρ Μπόντορ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή