Τι γραφει ο ξενος Τυπος

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

The Washington Times

Πρόστιμο στον Τζόρνταν για δηλώσεις του

Πρόστιμο επεβλήθη στον Μάικλ Τζόρνταν από το ΝΒΑ λόγω δηλώσεών του εν μέσω του λοκ άουτ. Ο εκπρόσωπος της λίγκας, Τιμ Φρανκ, επιβεβαίωσε την ποινή στον πρόεδρο των Σάρλοτ Μπόμπκατς, αλλά δεν ανέφερε το ύψος του χρηματικού προστίμου. Το ESPN έκανε λόγο για 100.000 δολάρια. Σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα στην εφημερίδα της Αυστραλίας «Χέραλντ Σαν», ο Τζόρνταν ανέφερε ότι το υπάρχον μοντέλο του ΝΒΑ είναι ανεπαρκές και έκανε κλήση για δικαιότερη κατανομή εσόδων για τις ομάδες μικρού βεληνεκούς όπως οι Μπόμπκατς ή οι Μπακς, ενώ αναφέρθηκε και στον Αντριου Μπόγκατ. Η λίγκα, εν μέσω λοκ άουτ, δεν επιτρέπει στα μέλη της να συζητούν με ή για παίκτες.

Τhe Guardian

Υπόκλιση στον Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πλέον, προηγείται του Ραφαέλ Ναδάλ κατά 4.310 πόντους στην παγκόσμια κατάταξη. Μάλλον μόνο ο Σούπερμαν μπορεί να τον φτάσει πλέον. «Το επίπεδό του σίγουρα είναι φανταστικό», ανέφερε ο Ναδάλ μόλις ανέκτησε τις δυνάμεις του, μετά τη μάχη του στον τελικό του US Οpen με τον Σέρβο, η οποία κράτησε 4 ώρες και 10 λεπτά. «Κάνει πολύ καλά τα πάντα και δουλεύει πνευματικά. Είναι σίγουρος σε κάθε του μπαλιά. Μπορώ απλώς να αποδεχτώ την πρόκληση και να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά».

Daily Μirror

Ο Βενγκέρ δεν ήθελε ψηλούς

Ο τεχνικός της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, παρέβη τον δικό του κανόνα ύψους, αποκτώντας για πρώτη φορά ποδοσφαιριστή που είναι ψηλότερος από τον ίδιον, όπως παραδέχτηκε. Υπήρχαν φορές στο παρελθόν που είχε χαλαρώσει τον κανόνα, όπως όταν απέκτησε τον ισοϋψή με τον ίδιον Πατρίκ Βιεϊρά. Ωστόσο, βλέποντας ότι η ομάδα δεχόταν γκολ σε πολλές περιπτώσεις από στημένες φάσεις πέρυσι, αποφάσισε να να δώσει 10 εκατομμύρια λίρες για να φέρει στο Εμιρέιτς τον πανύψηλο αμυντικό Περ Μερτεζάκερ. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μ’ αρέσει να το κάνω αυτό. Συνήθως κοιτάζω την ποιότητα ενός παίκτη και όχι το μέγεθός του. Επειδή παίζουμε πολύ τεχνικό ποδόσφαιρο, επιλέγω συνήθως κοντύτερους παίκτες», δήλωσε ο Αλσατός προπονητής.

Sport

Από τον σπουδαίο Αύγουστο στον απογοητευτικό Σεπτέμβριο

Ζούμε στην Μπαρτσελόνα μια κατάσταση που δεν περιμέναμε. Η Μπάρτσα είχε έναν εντυπωσιακό Αύγουστο, κερδίζοντας το εγχώριο και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και κόβοντας τα πόδια μιας Ρεάλ, η οποία ονειρευόταν να πάρει κεφάλι στη μονομαχία της με την «αιώνια» αντίπαλό της.

Η δράση, η φιλοδοξία και το κουράγιο εκείνης της ομάδας, που με λίγες προπονήσεις έπαιζε πάνω και από τις δυνατότητές της, μεταμορφώθηκε τον Σεπτέμβριο σε μια Μπάρτσα που σκόνταψε δύο φορές στην ίδια πέτρα μέσα σε τέσσερις ημέρες. Οπως με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έτσι και με τη Μίλαν, ήλεγχε το παιχνίδι αλλά δεν σκότωσε τον αντίπαλο, δουλεύοντας υπερβολικά με τις πάσες, αλλά ξεχνώντας να σουτάρει προς το τέρμα.

Ειδικά η Μίλαν απέδειξε ότι η Μπάρτσα σήμερα βρίσκεται μακριά από την πρωταθλήτρια που έμοιαζε με καλοκουρδισμένο ρολόι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή