ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ

Σημαντικοί αγώνες σε κορυφή και ουρά

Αγώνες που μπορεί να κρίνουν πολλά, κυρίως, για την τετράδα, ενδεχομένως δε και για τις τελευταίες θέσεις, διεξάγονται σήμερα για τη 12η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών. Το πρόγραμμα: 19.00: Παμβοχαϊκός – Λαμία, Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κηφισιά, Ηρακλής – Αρης. Για τη 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών διεξάγονται απόψε τα παιχνίδια: 17.00: Πανελλήνιος – Μαρκόπουλο, 17.30: ΑΕΚ – Μακεδόνες, 20.00: Πανιώνιος – Ηρακλής Κηφισιάς, 20.15: Παναθηναϊκός – Βριλήσσια.

ΠΟΛΟ

Διεθνές τουρνουά στον ΝΟΒ

Το διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης γυναικών, που γίνεται στη Βουλιαγμένη, συνεχίζεται σήμερα με τους αγώνες: 12.00: Εθνική Καζαχστάν – Τρίτων Αμαρουσίου, 13.00: ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός, 19.30: Καζαχστάν – Ολυμπιακός, 20.30 Εθνικός – Τρίτων. Από τις ελληνικές ομάδες απουσιάζουν οι διεθνείς παίκτριες που βρίσκονται σε προετοιμασία με την εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στο κολυμβητήριο του ΝΟΒ διεξάγεται και τουρνουά ανδρών, πάλι χωρίς την παρουσία των διεθνών παικτών. Οι σημερινοί αγώνες: 10.00: ΝΟΒ – Αργοστόλι, 11.00: Καλαμάκι – Πανιώνιος. 17.00: Αργοστόλι – Καλαμάκι, 18.00: ΝΟΒ – Πανιώνιος.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Γυναίκες σε δράση

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ γυναικών. Ξεχωρίζει αυτή της Αναγέννησης Αρτας με την Ορμή ΛΟΥΞ Πατρών (18.00). Οι άλλοι σημερινοί αγώνες: Ν. Ιωνία – Παναιτωλικός. 21.30: ΠΑΟΚ – Φίλιππος Βέροιας.

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μάχη» στην ουρά

Ντέρμπι ουραγών θα διεξαχθεί στη 13η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο «συνονόματός» του, της Πτολεμαΐδας, θα αναμετρηθούν στη Θεσσαλονίκη με φόντο τον… υποβιβασμό. Το πρόγραμμα: 13.00: ΠΑΟΚ – Εσπερίδες, 14.00: Αθηναϊκός – Αρης, 16.00: ΦΕΑ Ν.Φ. / Ν.Χ. – Αστέρας Εξαρχείων, Απόλλων Καλαμαριάς – Απόλλων Καλαμαριάς, 18.00: Κρόνος Αγίου Δημητρίου – Παναθηναϊκός. Αύριο: 12.00: Πανιώνιος – ΔΑΣ Ανω Λιοσίων.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Καλό ποδαρικό

«Με το δεξί» μπήκαν στο 2012 οι νεαροί Ελληνες ξιφομάχοι, που πήραν μέρος σε αγώνες των κυπέλλων κόσμου νέων (έως 20 ετών) στο ξίφος ασκήσεως. Η 14χρονη Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, στο Βελιγράδι, αναδείχθηκε 11η. Στην Ιταλία, στους νέους, ο αδελφός της Νίκος πήρε την 30ή θέση, σε 116 αθλητές, και ο Θοδωρής Νάκης, την 34η. Η εσωτερική αγωνιστική δράση αρχίζει το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ (σήμερα από τις 09.30 οι ατομικοί, αύριο, την ίδια ώρα οι ομαδικοί), με το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων (έως 13 χρόνων) στο ξίφος ασκήσεως. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι αγώνες στη σπάθη και στο ξίφος μονομαχίας. Συνολικά, στα τρία όπλα έχουν δηλωθεί 370 αθλητές από 40 συλλόγους.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Μικρή με μέλλον

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ζωή Αλελή στο δυνατότερο τουρνουά των μικρών ηλικιακών κατηγοριών του μπάντμιντον, το Carlton Youth International, που διεξήχθη στην Ολλανδία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή