ΠΑΟ: «μπλόκο» στα σενάρια αποπροσανατολισμού

ΠΑΟ: «μπλόκο» στα σενάρια αποπροσανατολισμού

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ασπίδα προστασίας από την πίεση τω ν ΜΜΕ ύψωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, με αφορμή δημοσιεύματα που κατά τη γνώμη της δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις στους φιλάθλους. Τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση: «Με αφορμή επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αφορούν κατά κύριο λόγο τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και την οικονομική κατάσταση της ομάδας, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα ακόλουθα:

Ακούγεται το λιγότερο σαν κακόγουστο αστείο το γεγονός ότι η ΠΑΕ έχει «διαθέσιμα» 8 εκατομμύρια. Και θα το αντιμετωπίζαμε ως αστείο αν δεν ήταν σε τόσο μεγάλη αντιδιαστολή με την πραγματικότητα, ώστε να μοιάζει με κοροϊδία απέναντι στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος γνωρίζει τη δεινότατη οικονομική θέση της και το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλεται για να ξεπεραστεί.

Τα σενάρια που διακινούνται σχετικά με τις «δεδομένες» προθέσεις της ΠΑΕ περί περικοπών, αποδεσμεύσεων, ανανεώσεων κ.λπ. και αποδίδονται δήθεν σε συσκέψεις μεταξύ διοικούντων ή και σε «εισηγήσεις» του προπονητή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αντανακλούν προφανώς είτε ψήγματα πληροφοριών είτε ανεύθυνες κουβέντες, που δεν θα έπρεπε να λαμβάνονται τοις μετρητοίς, είτε ευσεβείς πόθους μεσαζόντων. Οπως και να έχει, ό,τι έχει να πει η ΠΑΕ με τους ποδοσφαιριστές της θα το συζητήσει πριν από όλα μαζί τους».

Τις δυσκολίες επανέλαβε μέσω Twitter και ο Γιάννης Αλαφούζος: «Δυστυχώς, ακόμα δεν ξέρουμε το budget. Θα εξαρτηθεί από τις προσφορές μας. Οι καιροί δύσκολοι. Αν όμως προσφέρουμε, τότε…».

– Ο Σιμάο συναντήθηκε με τον Γόντικα και υπέγραψε τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα του 2012.

– O δικηγόρος του Φερέιρα υπέγραψε τα συμβόλαια με την ΠΑΕ κλείνοντας και τυπικά το θέμα της παραμονής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή