Κλειστά χαρτιά από τον Σάντος ενόψει Ρωσίας

Κλειστά χαρτιά από τον Σάντος ενόψει Ρωσίας

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο Φερνάντο Σάντος, χωρίς να δείξει ποιες αλλαγές έχει κατά νου προκειμένου να φρεσκάρει, όπως είπε, την ομάδα στον αυριανό «τελικό» με τη Ρωσία. Λόγω της επιβάρυνσης των παικτών, το χθεσινό πρόγραμμα ήταν σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και ειδικά όσοι έχουν σηκώσει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο βάρος, περισσότερο ξεμούδιασμα έκαναν παρά προπόνηση. Πιο πολύ επιβαρυμένος εμφανίζεται ο Σαμαράς κι αυτό ίσως τον κρατήσει εκτός ενδεκάδας. Δεν έδειξε κάτι ο Σάντος στην προπόνηση ούτε και πρόκειται να δείξει κάτι περισσότερο σήμερα, αλλά μάλλον το φρεσκάρισμα θα γίνει στη μεσοεπιθετική γραμμή, όπου 5-6 παίκτες διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες τρεις θέσεις. Πιο πιθανή είναι η επιστροφή του Γκέκα στο αρχικό σχήμα, ενώ πολλές ελπίδες να ξεκινήσει έχει και ο Νίνης.

Τα λάθη του Χολέμπας δύσκολα θα του στοιχίσουν τη θέση του, καθώς ο Σάντος περίμενε κάτι περισσότερο στις προπονήσεις από τον Τζαβέλλα. Ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας και ελευθερώνει τον Κατσουράνη για το κέντρο, όπου παρτενέρ του θα παραμείνουν οι Καραγκούνης και Μανιάτης. Απόντος του τραυματία Χαλκιά, βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Σηφάκης.

«Είναι καλό που είμαστε αουτσάιντερ και όχι φαβορί. Πρέπει να μπούμε δυνατά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν ακούσουμε τον προπονητή μας έχουμε λίγη τύχη, θα νικήσουμε δήλωσε ο Μήτρογλου, με τον Χολέμπας να συμπληρώνει: «Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου γιατί βρήκαν κενό οι αντίπαλοι από τη δική μου πλευρά και δεχθήκαμε γκολ. Είμαστε επαγγελματίες, όμως, για να τα ξεπερνάμε και να πηγαίνουμε καλύτερα.

Ο Φωτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Στα δύσκολα, μπορούμε. Το κάναμε με την Κροατία, μπορούμε να το κάνουμε και τώρα. Ο Φορτούνης έκανε λόγο για τελικό και τόνισε ότι η εθνική μας μπορεί να δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο απ’ ό,τι στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Από θέση οδηγού η Ουκρανία

Οι αμφιτρύωνες Ουκρανοί θέλουν συνεχίσουν να ονειρεύονται και μετά την αποψινή τους μάχη με τη Γαλλία στο Ντόνετσκ, που ίσως κρίνει την πρώτη θέση του Δ΄ ομίλου.

Βασικός θα είναι στην ομάδα του Ολεγκ Μπλαχίν ο Αντρέι Σεφτσένκο, ήρωας της νίκης επί των Σουηδών, παρά το ατύχημα με το αυτοκίνητο μετά τον αγώνα. Θέση στην ενδεκαδα των Γάλλων διεκδικεί ο μέσος Γιαν Μ’Βιλά.

Αργότερα η Αγγλία παίζει στο Κίεβο με τη Σουηδία, που σπαράσσεται από έριδες, με τους μισούς παίκτες να παίρνουν το μέρος του «παλιού» Ολοφ Μέλμπεργκ και τους άλλους αυτό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή