Ζεστή η Αυστρία, «καύσωνας» ο Φερέιρα

Ζεστή η Αυστρία, «καύσωνας» ο Φερέιρα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να γλιτώσει τον καύσωνα της Αττικής εγκαταστάθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Χοφ Μπάι του Ζάλτσμπουργκ. Ωστόσο, στη χθεσινή πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους ο καιρός θύμιζε Ελλάδα, καθώς επικρατούσε αρκετή ζέστη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, ο απαιτητικός Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε συνεχώς παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του. Τις περισσότερες οδηγίες τις έδωσε στον νεαρό Νίκο Κουσίδη, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να τον παρατηρεί αρκετές φορές. Από τις φωνές του Φερέιρα δεν γλίτωσε ούτε ο Ζέκα. Ο τεχνικός των «πρασίνων» ζητούσε αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία και ταχύτητα στο παιχνίδι των παικτών του.

Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε και δίτερμα. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Αντώνης Πετρόπουλος, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Σπυρόπουλου ένα από τα τρία τέρματα που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του διπλού. Με ελαφρύ διάστρεμμα αποχώρησε ο Αντρέ Πίντο.

Αλλαγή σελίδας

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου. Εως τις 20 Ιουλίου και παράλληλα με τις νέες αγορές, οι κάτοχοι κάρτας της περιόδου 2011-12 θα έχουν προτεραιότητα στην ανανέωση της θέσης τους. Αύριο αναμένεται να γίνει και τυπικά η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη στη «Συμμαχία» και ο Παναθηναϊκός θ’ αλλάξει σελίδα. Ο κ. Βαρδινογιάννης θα παραχωρήσει το 54,7% των μετοχών που έχει στην κατοχή του, με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» να γίνεται πλέον ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και τυπικά. Μάλιστα, από την πλευρά της «Συμμαχίας» εκφράζεται η αισιοδοξία πως η αλλαγή στη μετοχική σύνθεση θα βοηθήσει σημαντικά στην εγγραφή νέων μελών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή