Τον Ζαρντίμ και τους νεοφερμένους ακτινογράφησε ο Μoδέστο

Τον Ζαρντίμ και τους νεοφερμένους ακτινογράφησε ο Μoδέστο

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέντε ημέρες συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός στις αυστριακές Αλπεις. Και ο Φρανσουά Μοδέστο προχώρησε σε μια πρώτη αποτίμηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης στο Αχενκιρχ. Σε αυτές τις ημέρες, ο Κορσικανός έχει διακρίνει κοινά σημεία στη φιλοσοφία του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον προκάτοχό του, Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Ο κ. Ζαρντίμ είναι ένας προπονητής που του αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας η ομάδα του, όπως ήταν και το παλιότερο σύστημα που είχαμε με τον κ. Βαλβέρδε. Ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία. Απ’ όσο φαίνεται μέχρι στιγμής, κάπως σαν να μοιάζουν οι φιλοσοφίες ως προς το τι ζητούν και οι δύο, την κατοχή της μπάλας να επιδιώκουμε να την έχουμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά ο Μοδέστο.

Εν συνεχεία «ακτινογράφησε» τους νεοφερμένους Ελληνες παίκτες της ομάδας του Πειραιά: «Ο Μανωλάς έχει παίξει πάρα πολλά παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα και είναι μόλις 20 ετών. Για τη θέση στην οποία παίζει, είναι πολύ γρήγορος και πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Αυτές είναι οι δύο ικανότητες που έχω διακρίνει στον Μανωλά. Ο Σιόβας είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, πιο τεχνικός από τον Μανωλά. Επίσης μετράει και η εμπειρία του, αφού είναι 23-24 ετών. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται. Για τον Βλαχοδήμο μπορώ να πω ότι έχει μεγάλη ποιότητα. Ο Τάτος εδώ και δύο χρόνια απέδειξε στον Ατρόμητο την ποιότητά του και την ικανότητά του».

Ενδιαφέρον έχει η άποψη του Μοδέστο για τον Κλοντ Ντιελνά, καθώς ο Κορσικανός παρακολουθεί και τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος, όπου ο Γάλλος αμυντικός έπαιζε με την Ιστρ: «Δεν είναι γνωστός στην Ελλάδα, γιατί δεν παρακολουθούν αρκετοί τη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος. Εγώ βεβαίως την παρακολουθούσα 3-4 χρόνια. Εχει παίξει σε δύο ομάδες ο Ντιελνά. Δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να παίζεις εκεί, γιατί ζητάει υψηλή φυσική κατάσταση. Ο Ντιελνά έχει καλή φυσική κατάσταση και προσωπικά για εμένα μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη της χρονιάς για τον Ολυμπιακό».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή