Ελληνικά όνειρα γεμάτα ελπίδες

Ελληνικά όνειρα γεμάτα ελπίδες

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόκριση της Εθνικής Νέων στην ημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχει γεμίσει αισιοδοξία τους Ελληνες διεθνείς, οι οποίοι δεν διστάζουν να κάνουν αναφορά ακόμη και για τελικό στην Εσθονία!

Βέβαια, η αυριανή αντίπαλός τους, Αγγλία, μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Εχει κάνει εντυπωσιακή πορεία στη διοργάνωση, η οποία μεταφράστηκε με την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου.

«Ονειρό μας είναι ο τελικός. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις άλλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή αγωνιζόμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Την Εθνική μας», υποστήριξε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άγχος, ενώ όλοι στην ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

«Πραγματικά έχουμε αρχίσει να ονειρευόμαστε πως θα το πάρουμε, για να είμαι ειλικρινής. Απέχουμε μόνο ένα παιχνίδι από τον τελικό», δήλωσε από την πλευρά του ο Γιώργος Κατίδης στην ιστοσελίδα της UΕFΑ.

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης διαχώρισε την Εθνική από τους συλλόγους. «Οταν παίζουμε με την Εθνική, παίζουμε για όλη την Ελλάδα. Κάνουμε ό,τι μπορούμε και είμαστε μια γροθιά. Παλεύουμε για το εθνόσημο. Εδώ που φτάσαμε, σκεφτόμαστε τον τελικό», κατέληξε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο Κώστας Τσάνας προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους στα αποδυτήρια. Γνωρίζει πως η αντίπαλός τους δύσκολα χάνει και ετοιμάζει το δικό του παιχνίδι τακτικής απέναντι στα ατού των Αγγλων, έχοντας ως δεδομένο ότι δεν θα υποτιμήσουν την ελληνική ομάδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, με την ευκαιρία της πρόκρισης στα ημιτελικά, έστειλε το δικό του μήνυμα στους παράγοντες. «Πρέπει να δώσουν περισσότερες ευκαιρίες στους Ελληνες νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ας είμαστε λίγο υπομονετικοί μαζί τους, όπως κάνουμε με τους ξένους παίκτες», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση είπε: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στην Αγγλία».

Από την αναμέτρηση κόντρα στους Αγγλους θα απουσιάσει ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος στο παιχνίδι με την Πορτογαλία αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Στο άλλο ζευγάρι, που επίσης θα διεξαχθεί αύριο, θα αναμετρηθούν η Ισπανία και η Γαλλία. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή (21.30).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή