ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους θα δώσει αύριο ο Ολυμπιακός με τη Σπαρτάκ Μόσχας στο Σβατς. O Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ιμπαγάσα, Φουστέρ, τον ανέτοιμο Ζαραδούκα, ενώ αμφίβολος είναι ο Γκουλάν. Σε μαγνητική τομογραφία θα υποβληθεί ο Φουστέρ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του στη γάμπα.

ΑΕΚ: H Αλ Χορ από το Κατάρ του Λάσλο Μπόλονι φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει μέχρι και 900.000 ευρώ για την απόκτηση του Λεονάρντο. Παράλληλα, η πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Κλουζ, δίνει 100.000 για να εντάξει τον Κοντοέ στο δυναμικό της! Την Κυριακή, στη Ρουμανία, η «Ενωση» θα δώσει το πρώτο δυνατό τεστ με αντίπαλο την Πετρολούλ.

ΣΤΙΒΟΣ: Ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος αναδείχθηκε 11ος στον τελικό του επί κοντώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων, που γίνεται στην Ισπανία, με 5,10μ. Η 17χρονη σφυροβόλος, Ηλιάνα Κοροσίδου προκρίθηκε στον αυριανό τελικό ως 6η, στις 39, με 61,01μ. Η Αγάπη Προσκυνητοπούλου κατετάγη 29η με 49,16μ. Στον σημερινό ημιτελικό των 400μ. μ’ εμπόδια μπήκε η Εφη Θεοδώρου, ως 21η, στις 36, με 1.00.19. Αποκλείσθηκε από τον τελικό του επί κοντώ η Γεωργία Στεφανίδου (18η στις 29, με 3,95μ.). Σήμερα αγωνίζονται ο Κ. Ντεντόπουλος στα 10.000μ. βάδην και σε προκριματικούς οι Ν. Τσιώκος, Μαν. Μακρής (τριπλούν), Σ. Πιτούλη (1.500μ.) και Τατιάνα Γκούσιν (ύψος).

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στον πάγκο της ουκρανικής Ντνίπρο Αζοτ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Φραγκιάς, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας του στον Κολοσσό.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Γ. Καβαρατζής – Γρ. Κοντοστάθης προκρίθηκαν στις 24 καλύτερες ομάδες του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων, που διεξάγεται στην Κύπρο.

ΚΛΗΡΩΣΗ: Την προσεχή Δευτέρα θα διεξαχθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή