«Αντίο» με… αιχμές από Μπατίστ

«Αντίο» με… αιχμές από Μπατίστ

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αποχαιρετισμοί που εκφράστηκαν με συναισθηματισμό, αλλά και σε διαφορετικό ύφος για τις αιτίες που έγιναν από τον Μπατίστ και τον Καϊμακόγλου, μια αναμενόμενη παραμονή από τον Κώστα Τσαρτσαρή και η διαγραφόμενη επιστροφή του Βασίλη Ξανθόπουλου, σχημάτισαν τη χθεσινή ειδησεογραφία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

«Η αποχώρηση των κυρίων Θανάση Γιαννακόπουλου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Ιτούδη, με έκαναν να αισθανθώ ότι ήλθε η ώρα και για μένα να πάρω άλλη κατεύθυνση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάικ Μπατίστ πριν φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και συνεχίσει να είναι συμπαίκτης του Ρομέιν Σάτο.

Ο Αμερικανός σέντερ που κέρδισε με την πράσινη φανέλα, τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους, εφτά ελληνικά πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα, σε εννιά χρόνια, διευκρίνισε ότι ο κύριος λόγος της αποχώρησής του δεν είναι τα χρήματα, αλλά πρόκειται για θέμα προσώπων.

«Το 2007 και το 2010 άφησα πολύ περισσότερα χρήματα που μου έδιναν άλλες ομάδες για να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Αμφότερες ήταν αποφάσεις καρδιάς» υπογράμμισε ο Μπατίστ και εν συνεχεία ταύτισε τον λόγο της δικής του αποχώρησης, μ’ αυτή των δύο προπονητών και του Θ. Γιαννακόπουλου.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνιξ Καζάν, τόνισε ότι «ήταν εκπληκτικά τα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό», ευχαρίστησε όλους τους πρώην προπονητές του και όσους συνεργάστηκε στην ομάδα, αλλά κυρίως τους φίλους του «τριφυλλιού», ευχόμενος να επιστρέψει και πάλι με τον στίχο του τραγουδιού «στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε…».

Ο Κώστας Τσαρτσαρής θα συνεργασθεί ξανά με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ύστερα από δέκα χρόνια. Ο Τσαρτσαρής ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι το 2013 και είναι ο τέταρτος Ελληνας παίκτης των «πρασίνων» οι οποίοι θα οριστικοποιήσουν και την επιστροφή του Βασίλη Ξανθόπουλου, ύστερα από τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα στην απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή, προσφέροντας 100.000 ευρώ περισσότερα από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, διευκρίνισε ότι δεν διαπραγματεύεται την παραχώρηση του Βασίλη Καββαδά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή