ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λύση που… δεν είναι λύση

Τελευταία ακούγεται έντονα το σενάριο του Πρωτοδικείου για την ΑΕΚ. Ωστόσο, μια τέτοια εξέλιξη δεν αναμένεται να δώσει ουσιαστική λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ. Και αυτό, γιατί η διοίκηση που θα οριστεί μπορεί να μην έχει νομικές παρεμβάσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει διαφορετικούς διακανονισμούς στα χρέη. Θα έχει την ίδια αντιμετώπιση από το Δημόσιο, όταν θα χρειαστεί να πληρωθούν το άρθρο 44 και οι δόσεις της εφορίας. Ετσι, λοιπόν, και τα μέλη της νέας διοίκησης θα χρειαστεί να πουλήσουν παίκτες και να ζητούν από τον κόσμο να αγοράσει διαρκείας, για να εισρεύσει ρευστό στα ταμεία. Μία από τα ίδια… Δ. Λουκ.

Μονίμως γκρινιάρης

Κάποτε, την εποχή των μεγάλων επιτυχιών του αθλήματος, «τα είχε» με την άρση βαρών. Τώρα, που η μεν άρση βαρών «φυτοζωεί» και τ’ αθλήματα της ομοσπονδίας τής οποίας προΐσταται βρίσκονται ψηλά, «τα έβαλε» με κάποιους που έγραψαν το ακριβές: Οτι ο στίβος πηγαίνει στους Ολυμπιακούς αγώνες με την πολυπληθέστερη ομάδα. Μπορεί η ΚΟΕ να στέλνει περισσότερους αθλητές, αλλά έχει τέσσερα αθλήματα. Πάντως, ο πρόεδρός της, Δημήτρης Διαθεσόπουλος εξέφρασε την λύπη του για τον αποκλεισμό της εθνικής μπάσκετ, λέγοντας, ότι, στις στιγμές που περνάει η χώρα, καλό θα ήταν να πήγαιναν κι άλλα αθλήματα. Σωστός. Σε αυτό… Ν. Α. ΚΩΝ.

Αλλαξαν οι καιροί

«Στον Πανελλήνιο ήμουν πολύ τυχερός γιατί είχα καλούς συμπαίκτες και έναν προπονητή, όπως ο κ. Ζούρος, που πίστευε πολύ στις δυνατότητές μου». Μόλις πριν από δύο χρόνια, ο Ιαν Βουγιούκας εξέφραζε την εκτίμησή του για τον τότε προπονητή του στην ομάδα της Κυψέλης. Η συνύπαρξή τους για έναν χρόνο στον Πανελλήνιο δεν σημαδεύτηκε από κάποια αρνητικά γεγονότα και η κόντρα τους είναι αποτέλεσμα πρόσφατων συγκυριών. Πώς αλλάζουν οι καιροί… Σ. Δ.

Σιόβας ναι, Τάτος ίσως…

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε τόνωση του ελληνικού στοιχείου με την απόκτηση των Σιόβα, Μανωλά, Καραγκούνη, Βλαχοδήμου, Τάτου. Καθώς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία «οδεύει» προς το τέλος, θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Δημήτρης Σιόβας φαντάζει έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων». Μάλιστα, μαζί με τον «παλιό» στην ομάδα, αλλά νέο ηλικιακά, Τάσο Παπάζογλου αναμένεται ν’ αποτελέσουν τις βασικές επιλογές για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο έως ότου αποκτηθεί στόπερ από την αγορά του εξωτερικού. Απ’ τους υπόλοιπους Ελληνες νεοφερμένους, ο Τάτος ίσως να χρειαστεί περισσότερο χρόνο προσαρμογής. Ν.Ν.Γ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή