Χρήσιμα συμπεράσματα για Ζαρντίμ

Χρήσιμα συμπεράσματα για Ζαρντίμ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικός είναι ο απολογισμός της παρουσίας του Ολυμπιακού στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους που ολοκληρώθηκε χθες με τη φιλική νίκη επί τη Αλάνια Βλαντικαφκάζ με 1-0 στο Σβατς. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με σκορ 1-1 το Σάββατο, στο ματς με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Αν και καταπονημένοι από τις προπονήσεις στο Αχενκιρχ, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να νικήσουν την Αλάνια, χάρη σε εκπληκτικό γκολ του Τζιμπούρ, με σουτ στην κίνηση στο 14΄. «Είχαμε δυσκολίες στην αρχή γιατί οι παίκτες ήταν πολύ κουρασμένοι, καθώς παίξαμε μόλις πριν από δύο ημέρες το άλλο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά από θέμα έντασης, ωστόσο ήθελα λίγο περισσότερη ηρεμία και ποιότητα, τα οποία δεν είδα στο παιχνίδι», είπε μετά το «φινάλε» ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σε σύστημα 4-2-3-1 ξεκίνησε τους Κάρολ, Παπάζογλου στα δεξιά, Μανωλά, Σιόβα στο κέντρο και Ποτουρίδη αριστερά στην άμυνα, Μοδέστο, Φέισα σε ρόλο αμυντικών μέσων, έχοντας μπροστά τους τον Ντιόγκο. Στα άκρα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Βλαχοδήμος (δεξιά), Αμπντούν (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χαβίτο, Καραγκούνης, Σουμπίνιο, Τάτος, Πάντελιτς Ντιελνά, Μέγερι.

Επειτα από έντεκα ημέρες παραμονής στην Αυστρία, οι νταμπλούχοι επιστρέφουν σήμερα στην Ελλάδα, όπου θα παραμείνουν έως τη Δευτέρα. Τότε, θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία για να αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Φερένσε (24/7), Μπράγκα (26/7) και Νιούκαστλ (27/7). «Το 1ο στάδιο της προετοιμασίας για μένα είναι για να γνωρίσω καλύτερα την ομάδα. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες και πολλοί καινούργιοι παίκτες. Τους είδα και τώρα έχω μια καλύτερη εικόνα από την ομάδα», πρόσθεσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος στην Πορτογαλία θα έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς (Τοροσίδη, Μανιάτη, Φετφατζίδη, Μήτρογλου και Χολέμπας) οι οποίοι άρχισαν χθες προπονήσεις στου Ρέντη. Αντιθέτως, δεν θα υπολογίζει στους Μιραλάς και Φουστέρ, αφού δεν θα προλάβουν να ξεπεράσουν τον τραυματισμό τους. Τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ιμπαγάσα που έχει μικρή θλάση στη γάμπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή