ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΟ: Η Επιτροπή Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή του Εργοτέλη κατά του Πανιωνίου και ομόφωνα την προσφυγή των Εργοτέλη και Παναιτωλικού κατά της Κέρκυρας. Οι ομάδες που προσέφυγαν υποστηρίζουν ότι ο Πανιώνιος και η Κέρκυρα είχαν οφειλές και, ως εκ τούτου, δεν έπρεπε να κάνουν μεταγραφές κατά την περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν έφθασε, έπειτα από 12ωρο ταξίδι, η ομάδα της Τρίπολης, η οποία αύριο θα αντιμετωπίσει την Ιντερ Μπακού, για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. «Η ομάδα είναι έτοιμη για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιώλης.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα φοράει από τη νέα σεζόν τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, όπως ανακοίνωσε χθες ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο. Ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ετήσιος μισθός του Σουηδού διεθνούς θα είναι 15 εκατ. ευρώ.

ΠΑΟΚ: Στην προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Ολλανδία εντάχθηκε από χθες και ο διεθνής με την Εθνική Νέων, Κώστας Σταφυλίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τον Κώστα Μανωλά, γιο του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ, Στέλιου, απέκτησε η ομάδα της Βοιωτίας. Ο Μανωλάς αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και πέρυσι ανήκε στον Θρασύβουλο.

ΠΟΛΟ: Κοινές προπονήσεις με την πανίσχυρη Εθνική Σερβίας θα κάνει στην Αθήνα από αύριο έως και το Σάββατο, η εθνική των ανδρών. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα δώσουν και φιλικούς αγώνες. Οι Σέρβοι θα έχουν στην αποστολή τους Σλόμπονταν Σόρο, Γκόικο Πιγιέτλοβιτς, Σλόμπονταν Νίκιτς, Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς, Βάνια Ουντόβισιτς, Νίκολα Ράντζεν, Μίλαν Αλεξιτς, Ζίβκο Γκότσιτς, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Ντούσαν Μάντιτς, Αντρια Πρλαΐνοβιτς, Στέφαν Μίτροβιτς και Αλεκσα Σάπονιτς.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 1.500 μ. επιφάνειας αναδείχθηκε, με 13.01.28, ο Γιώργος Παπουτσής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων – νεανίδων που διεξάγεται στο Γκρατς (Αυστρία). Ασημένιο μετάλλιο πήραν στο ίδιο αγώνισμα ο Χρήστος Χριστοφορίδης με 13.09.54 και η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου με 14.00.42 και η ομάδα 4×200 μ. (Καλογεροπούλου, Κατ. Χρηματοπούλου, Δημ. Σούλη, Κατ. Τσιλιγγίρη) με 6.37.94. Στα 1.500 μ. η Δημ. Φυργαδιώτη τερμάτισε 4η με 4.14.50, στα 100 μ. επιφάνειας, ο Περ. Καραντώνης ήταν 6ος με 38.75 και στα 4×200 οι Καραντώνης, Γ. Παπουτσής, Αν Καλλίμωρος και Χριστοφορίδης 7οι με 6.14.11.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή