ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος αποκάλυψε ότι έχει αποφασίσει να αναλάβει τη διοίκηση, αν μέχρι τις αρχές Αυγούστου έχουν συγκεντρωθεί τα τρία εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για να πάρει η Ενωση άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Διαφορετικά θα επιστρέψει σπίτι του. Η Μόναχο 1860 έδωσε τα 300.000 ευρώ από την πώληση του Μάκου.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της νεοφώτιστης στην Α΄ κατηγορία της Ολλανδίας, Τσβόλε, με 4-1. Οι Ρομπέρ (26΄) Γιάννου (36΄), Λίνο (45΄) και Αθανασιάδης (48΄) σκόραραν για τον ΠΑΟΚ. Οι Ολλανδοί μείωσαν με τον Ικιλίλου (65΄).

ΑΡΗΣ: Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών απέρριψε τους ισχυρισμούς της ΠΑΕ περί μη προστατευόμενης περιόδου στην περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη, επιδικάζοντας, κατά πλειοψηφία, στον παίκτη και τη ρήτρα των 800.000 ευρώ. Ο 21χρονος αριστερός μπακ – χαφ Γιώργος Μαργαρίτης υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων.

Η ΒΕΡΟΙΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Γεωργέα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον 29χρονο φόργουορντ από την Γκαμπόν, Στέφαν Λάσμε, που έπαιζε στην ισπανική Ομπραντόιρο.

ΠΑΛΗ: Ο Θ. Καλανίδης (50 κιλά) πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση από τους Ελληνες στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ελευθέρας παίδων. Κατετάγη 5ος, στους 21. Οι θέσεις των άλλων Ελλήνων: 58 κ.: Φ. Παπαδάκης 12ος, στους 23, 69 κ.: Γκ. Ματσουκατίδης 14ος, στους 18, 85 κ.: Γ. Στριλίγκας 10ος, στους 19.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Δεύτερο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Παπουτσής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων – νεανίδων που διεξάγεται στην Αυστρία. Νίκησε στα 800 μ. επιφάνειας με 6.41.70. Ο Χρ. Χριστοφορίδης τερμάτισε 2ος με 6.45.00. Χάλκινο μετάλλιο πήρε η ομάδα 4×100 μ. (Καλογεροπούλου, Χρηματοπούλου, Σούλη, Τσιλιγγήρη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή