Ετοιμος για το πρώτο βήμα ο Αστέρας

Ετοιμος για το πρώτο βήμα ο Αστέρας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος αντιμετωπίζει την τοπική Ιντερ (19.00) για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Τρίπολης στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα, που θα της δώσει τη δυνατότητα να σφραγίσει το εισιτήριο στη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο προπονητής των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης, χαρακτήρισε «κλειδί» για την ομάδα του το παιχνίδι κατοχής. Ετσι, τόνισε, θα έχει χρόνο να «διαβάσει» τον αντίπαλο, αλλά και να εξοικειωθεί με τον συνθετικό χλοοτάπητα καθώς και τις καιρικές συνθήκες. Η πόλη έχει πολύ υψηλά επίπεδα υγρασίας, κάτι που δυσκολεύει τους ποδοσφαιριστές.

«Δεν παραγνωρίζουμε ότι η Ιντερ Μπακού είναι πολύ καλή ομάδα, με εμπειρία στην Ευρώπη. Είναι δύσκολη η αποστολή μας, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μεταφέρουμε την πρόκριση στην Τρίπολη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιώλης, ενώ αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει το παιχνίδι με σχηματισμό 4-4-2.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Γιαλούσης δήλωσε χαρούμενος για την ευρωπαϊκή προοπτική, ενώ ανέβασε και ψηλά τον πήχυ βάζοντας στόχο να καθιερωθεί η ομάδα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στο… κενό έπεσε τελικά η υπόθεση της μεταγραφής του Καλίφα Σανκαρέ στον Αστέρα, αφού οι δύο πλευρές δεν τα «βρήκαν» στον οικονομικό τομέα. Πλέον, οι ιθύνοντες της ομάδας κινούνται για τον Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ της γαλλικής Ντιζόν, με την ιστοσελίδα «footmercato.net» μάλιστα να υποστηρίζει ότι οι Αρκάδες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο παίκτη που έχει παίξει σε Μαρσέιγ, Μπόλτον και Γουέστ Μπρομ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή