Σε καλό δρόμο η προετοιμασία

Σε καλό δρόμο η προετοιμασία

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δεύτερη διαδοχική «φιλική» νίκη του Παναθηναϊκού στην Αυστρία όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, σκόρπισε χαμόγελα στα στελέχη των «πράσινων». Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα επικράτησε χθες της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 1-0, χάρη σε γκολ του Τοτσέ στο 28΄.

Πάρα την κόπωση απ’ τις προπονήσεις, οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατόρθωσαν να νικήσουν έχοντας εξαιρετική αμυντική λειτουργία, αλλά όχι εξίσου καλή εικόνα στην επίθεση.

Με δηλώσεις του ο Ζέκα εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για τα κρίσιμα ματς της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ημασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε λίγο πίσω, αλλά είναι φυσιολογικό. Μερικές φορές, πρέπει να κρατάς το αποτέλεσμα όταν δεν νιώθεις ικανός να βγεις μπροστά. Ημασταν κουρασμένοι και αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό. Είμαστε δέκα μέρες εδώ, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σε καθημερινή βάση. Ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στα πρώτα ματς των προκριματικών, αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά βήμα προς βήμα. Θέλουμε να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι. Να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει όταν έρθει η ώρα».

Σε σύστημα 4-2-3-1 έπαιξαν οι Καρνέζης (87΄ Ταμπάκης), Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες (46΄ Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος, Ζέκα (81΄ Λαγός), Χουχούμης (64΄ Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (66΄ Πετρόπουλος).

Τα τυπικά για Φορναρόλι

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες ο Μπρούνο Φορναρόλι μαζί με τον μάνατζέρ του. Αφού υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, εν συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Με την απόκτηση του Φορναρόλι, οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την έκτη τους μεταγραφή στην καλοκαιρινή περίοδο.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κρατήσει τον Κουίνσι, ικανοποιώντας τις οικονομικές απαιτήσεις του. Το «αγκάθι» της υπόθεσης το βάζει η Αλ Σαντ που θέλει να πουλήσει τον παίκτη, διαφωνώντας για νέο δανεισμό του. Τις εξελίξεις παρακολουθεί και η Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Κουίνσι. Αλλά οι «πράσινοι» αισιοδοξούν πως στις διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ θα έχουν σύμμαχό τους τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή