ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΕΑ: Εγγραφα με τα οποία ν’ αποδεικνύεται η προέλευση των χρημάτων, ζητεί από τους υιούς Σαββίδη η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που ανέβαλε για τις 27/7/2012 τη συζήτηση της αίτησης της ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ (υιοί Σαββίδη) για απόκτηση άνω του 30% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ΕΕΑ αποφάσισε να γίνει την επόμενη Παρασκευή ο έλεγχος των δικαιολογητικών των ΠΑΕ για τη χορήγηση πιστοποιητικών συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Παίκτης του Ολυμπιακού είναι επίσημα από χθες ο Δημήτρης Μαυροειδής. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

ΣΤΙΒΟΣ: Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου αγωνίζεται απόψε στο Μονακό, στο μίτινγκ της σειράς, «Ντάιαμοντ Λιγκ».

ΠΑΛΗ: Την 13η θέση σε 30 χώρες κατέλαβε, με 13 βαθμούς, η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης παίδων. Τα τελευταία αποτελέσματα: 100 κ.: Αθ. Καπαθανασιάδης 5ος, στους 17. 63 κ.: Κ. Δανιηλίδης 15ος, στους 24. 76 κ.: Ηλ. Κύδρος 14ος, στους 20.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Οι Αρβανίτη – Τσιαρτσιάνη αποκλείστηκαν από το γκραν σλαμ της Αυστρίας και θ’ αγωνιστούν στο τουρνουά του ελληνικού πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Κεραμωτή Καβάλας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Ακόμα δύο χάλκινα μετάλλια πήρε η Ελλάς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων – νεανίδων, που διεξάγεται στην Αυστρία. Τα κατέκτησαν οι ομάδες 4Χ3.000μ. νεανίδων ( Κων. Καλογεροπούλου, Σπυρ. Βασιλοπούλου, Μεν. Μπαμπακυριακού, Δημ. Φυργαδιώτη) και νέων (Χρ. Χριστοφορίδης, Παν. Ιατρούδης, Ευστ. Μπίρμπας, Γ. Παπουτσής).

ΠΟΛΟ: Παρατείνεται έως τις 10 Αυγούστου η προθεσμία για τη μετεγγραφική περίοδο της Α1 ανδρών, η οποία, αρχικά, έληγε στις 30 Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή