ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Με ισχυρή ομάδα στους Βαλκανικούς

Παρότι οι κορυφαίοι Ελληνες αθλητές του στίβου πάνε στους Ολυμπιακούς, η Ελλάς θα παραταχθεί με ισχυρή ομάδα στους Βαλκανικούς αγώνες, που θα γίνουν σήμερα και αύριο στο Εσκί Σεχίρ (Τουρκία). Την αποτελούν οι: Ανδρες: 100 μ.: Καλαμάρας, 200 μ.: Δαρδανελιώτης, 400 μ.: Κυριακίδης, 800 μ.: Αθ. Νάκος, 1.500 μ.: Δημητράκης, 3.000 μ.: Δρόσος, 5.000 μ.: Γκελαούζος, 3.000 μ. στιπλ: Μαυριδόπουλος, 110 μ. εμπόδια: Σαϊσανάς, 400 μ. εμπ.: Σπ. Παπαδόπουλος, ύψος: Μάστορας, επί κοντώ: Πατσουκάκης, μήκος: Διαμαντάρας, τριπλούν: Τσιάμης, σφαιροβολία: Σενικίδης, δισκοβολία: Τρέμος, σφυροβολία: Κωστογλίδης, ακοντισμός: Μινασίδης, 4×100 μ.: Ανδρεάδης, Πατεράκης, Ρουσάκης, 4×400 μ.: Γράβαλος, Σταματελόπουλος. Γυναίκες: 100 μ.: Γάτου, 200 μ.: Κεραμιδά, 400 μ.: Πιντή, 800 μ.: Δαγκλή, 1.500 μ.: Θεοδωρακοπούλου, 3.000 μ.: Καρακατσάνη, 3.000 μ. στιπλ: Κοΐνη, 100 μ. εμπ.: Πετσούδη, 400 μ. εμπ.: Χαντζή, ύψος: Γκούσιν, επί κοντώ: Μάνου, μήκος: Κολοκυθά, τριπλούν: Κοτρούτσου, σφαιροβολία: Μωυσίδου, δσκοβολία: Αναγνωστοπούλου, σφυροβολία: Κοροσίδου, ακοντισμός: Τσιολακούδη, 4×100 μ.: Φέρρα, 4×400 μ.: Γαβαλά, Πετρίδου. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄ (14 και 15 ετών) θα διεξαχθεί σήμερα (έναρξη στις 8.30 και 17.00) και αύριο στο Ναύπλιο.

ΡΑΛΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

Πέφτει η αυλαία

Την τελευταία διαδρομή του φετινού Ράλι Αιγαίου θα διανύσουν σήμερα τα 35 σκάφη που λαμβάνουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας. Θα φύγουν από τη Μήλο και, αφού διανύσουν 59 ν.μ., θα φτάσουν στο Σούνιο. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον ΠΟΙΑΘ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ 2012

Αναχωρήσεις για Αγγλία

Για το Λονδίνο αναχωρούν σήμερα οι πρωταθλητές της σκοποβολής στο σκιτ. Ο Νίκος Μαυρομμάτης και ο Μάκης Μίτας αγωνίζονται στις 30 Ιουλίου στον προκριματικό των Ολυμπιακών και έχουν πρώτο στόχο την πρόκριση στον τελικό. Και οι δύο συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του αγωνίσματος.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Γαλλία οι παίδες

Τη Γαλλία αντιμετωπίζει σήμερα η εθνική παίδων στο Ευρωπαϊκό της Λιθουανίας, για τον τελευταίο της αγώνα στην πρώτη φάση.

ΠΑΛΗ

Πέντε Ελληνες στο ταπί

Οι μικροί, Π. Σισμανίδης (50 κιλά), Π. Ξυνόπουλος (58), Μ. Αζωίδης (69) και Στ. Καταβελάκος (85) αγωνίζονται σήμερα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης, που διεξάγεται στην Πολωνία.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αγωνίζονται στην Ισπανία

Με τις φιγούρες και τον τελικό του ντουέτου συνεχίζεται σήμερα στην Τορεβιέχα της Ισπανίας το Μεσογειακό Κύπελλο της συγχρονισμένης κολύμβησης. Αγωνίζονται οι Γιάνα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου (ντουέτο και φιγούρες), Αθανασία Τσόλα, Μυρτώ Καματερού, Μελιτίνη Δημακάκου, Κατερίνα Φουκαλά, Βαλεντίνα Φαραντούρη και Αντωνία Μαζοκοπάκη, Παρασκευή Κοφίδη, Ελένη Στραβάκου, Ιωάννα Δάντη και Ελευθερία Γκουζούνα (φιγούρες).

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Φινάλε στο «Μάστερς»

Στην Κεραμωτή της Καβάλας συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το τελευταίο τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος των «Μάστερς».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή