ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ 2012

Στο Λονδίνο θα μεταβούν αύριο αθλητές και αθλήτριες από γυμναστική, άρση βαρών, πιγκ πογκ, κολύμβηση, μπιτς βόλεϊ, ξιφασκία, ποδηλασία, στίβος, τάε κβον ντο, τοξοβολία, ιστιοπλοΐα καθώς και η εθνική ομάδα πόλο ανδρών.

ΣΤΙΒΟΣ

Οι Βαλκανικοί αγώνες ανδρών – γυναικών λήγουν σήμερα στο Εσκί Σεχίρ (Τουρκία). Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄ (14 και 15 ετών) τελειώνει απόψε (έναρξη στις 08.30 και 17.00) στο Ναύπλιο.

ΠΑΛΗ

Οι μικροί Ν. Ευστράτιος (63 κιλά), Β. Διαμαντίδης (76) και Ν. Ιμπίς (100) αγωνίζονται σήμερα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης, που τελειώνει στην Πολωνία.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Με τους τελικούς στο σόλο και στο ομαδικό, ολοκληρώνεται απόψε, στην Τορεβιέχα της Ισπανίας, το Μεσογειακό Κύπελλο της συγχρονισμένης κολύμβησης. Αγωνίζονται οι Γιάνα Γκεοργκίεβα (σόλο) και οι Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα, Μυρτώ Καματερού, Μελιτίνη Δημακάκου, Κατερίνα Φουκαλά, Βαλεντίνα Φαραντούρη και Αντωνία Μαζοκοπάκη.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Στο Σούνιο θα φθάσουν σήμερα τα 35 σκάφη που λαμβάνουν μέρος στο Ράλι Αιγαίου, το οποίο ολοκληρώνεται εκεί.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Στην Κεραμωτή τελειώνει σήμερα το φετινό σιρκουί του πρωταθλήματος των «Μάστερς» (17.00: τελικός γυναικών, 18.00: τελικός ανδρών).

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σήμερα ολοκληρώνεται στη Σλοβενία το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων. Στη Λιουμπλιάνα θα διεξαχθούν ο τελικός της και οι αγώνες κατάταξεις ώς τη 12η θέση. Για τις θέσεις 9η-12η αγωνίζεται και η εθνική κορασίδων στο Μίσκολτς της Ουγγαρίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή