«Οδύσσεια» Ολυμπιακού στο ταξίδι για Πορτογαλία

«Οδύσσεια» Ολυμπιακού στο ταξίδι για Πορτογαλία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιδιαίτερα χρήσιμα για την εξαγωγή οριστικών συμπερασμάτων, είναι τα τρία φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός σε διάστημα τεσσάρων ημερών στην Πορτογαλία. Η αρχή θα γίνει απόψε στην αναμέτρηση με τη Φαρένσε που θα διεξαχθεί στο «Σάο Λουίς» του Φάρο. Ακολούθως, την Πέμπτη και την Παρασκευή, θ’ αντιμετωπίσουν την Μπράγκα και τη Νιούκαστλ αντίστοιχα στο Αλγκάρβε.

Να σημειωθεί πως η αποστολή του Ολυμπιακού ταλαιπωρήθηκε αρκετά, καθώς το ταξίδι ξεπέρασε τις εννέα ώρες! Η πτήση για τη Λισσαβώνα επρόκειτο ν’ αναχωρήσει στις 6.10 π.μ., ωστόσο, καθυστέρησε περίπου τριάντα λεπτά. Το ταξίδι δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, αφού το αεροπλάνο έπεφτε σε κενά αέρος με αποτέλεσμα ν’ ανησυχήσουν αρκετοί εκ των επιβατών. Επειτα από τέσσερις ώρες, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, αλλά και εκεί περίμενε νέα ταλαιπωρία τα μέλη της αποστολής, επειδή χρειάστηκε να περιμένουν περίπου μία ώρα για να παραλάβουν τις αποσκευές τους. Εν συνεχεία, επιβιβάστηκαν σε πούλμαν και μετά από περίπου τρεις ώρες έφθασαν στο Ολιάο του Αλγκάρβε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή