Το ύστατο χαίρε στον Τζόνι Βεκρή

Το ύστατο χαίρε στον Τζόνι Βεκρή

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο αντίο στον Τζόνι Βεκρή είπε η οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τα δυσάρεστα νέα για τον χαμό του έγιναν γνωστά την Κυριακή, βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι σχετίζονται με τους πράσινους. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες, ήταν και ο λόγος που ο Βεκρής είχε αποσυρθεί απ’ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Συγγενείς, φίλοι του και πολλοί άνθρωποι της αθηναϊκής ομάδας, του είπαν χθες το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι και εν συνεχεία τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Επίσης, αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για χθες αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Παιανία.

Ο Τζόνι Βεκρής υπήρξε δικηγόρος και είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό τόσο από το πόστο του προέδρου, όσο και του αντιπροέδρου. Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιάννης Αλαφούζος έγραψε στο twitter: ««Εφυγε» ο Τζόνι Βεκρής ένας αγαπημένος φίλος από τα χρόνια της αθωότητας που επί σειρά ετών υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό».

Σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: «Οσοι συνεργαστήκαμε μαζί του θα κρατήσουμε για πάντα το ξεχωριστό ήθος και το αμίμητο ύφος του Τζόνι που είτε εκπροσωπώντας την ΠΑΕ στη Λίγκα, είτε ως αντιπρόεδρος με αρμοδιότητα τις διεθνείς σχέσεις, είτε ως υπηρεσιακός πρόεδρος του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, είτε ακόμα και ως φίλαθλος, έκανε ό,τι περιέβαλλε να μοιάζει ανώτερο από αυτό που πραγματικά ήταν».

Την ίδια ώρα αυξάνονται τα μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», γεγονός που γεμίζει με αισιοδοξία τα στελέχη της για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ηδη ξεπέρασαν τα 3.500 μέλη, ενώ το συγκεντρωθέν ποσό είναι πάνω από 1,8 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, «ανοικτό παράθυρο» για ν’ ασχοληθεί ξανά με την περίπτωση του Κουίνσι, αλλά με τους δικούς του όρους, αφήνει ο Παναθηναϊκός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή