ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Παρελθόν αποτελεί από χθες ο Ισλανδός, Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, που έλυσε τη συνεργασία του με την Ενωση. Το τελευταίο «αντίο» στον παλαιό παράγοντα, Δημήτρη Τράγο είπε χθες το απόγευμα η οικογένεια του «Δικεφάλου».

ΣΤΙΒΟΣ: Ο Κώστας Φιλιππίδης και η Κατερίνα Στεφανίδη θα κάνουν σήμερα το τελευταίο τους αγωνιστικό τεστ πριν από τους Ολυμπιακούς. Θα μετάσχουν στο διεθνές μίτινγκ επί κοντώ που θα γίνει στην πόλη Γιόκγκριμ της Γερμανίας, με συμμετοχή σπουδαίων αλτών. Τρία άλλα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας, οι Ελένη Φιλάνδρα (800μ.), Μιχάλης Σταματόγιαννης (σφαιροβολία) και Στέλλα – Ηρώ Λεδάκη (επί κοντώ) θα πάρουν μέρος στον τελικό του ελληνικού Γκραν Πρι, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Θήβα (έναρξη στις 17.30), παράλληλα με τους αγώνες των σκυταλοδρομιών 4Χ100μ. και 4Χ400μ. για τα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων ανδρών και νέων γυναικών.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ελληνικό εμφύλιο θα έχει το κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, καθώς η κληρωτίδα έφερε αντιμέτωπους τον Διομήδη Αργους με την ΑΕΚ (8 ή 9 και 15 ή 16/9 οι αγώνες). Στο Τσάλεντζ Καπ ανδρών, ο Αερωπός Εδεσσας θα αντιμετωπίσει στις 24 ή 25 Νοεμβρίου και 1 ή 2 Δεκεμβρίου τη Ραντνίτσκι (Σερβία) για τον 3ο γύρο. Για την ίδια διοργάνωση των γυναικών, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την πολωνική Κιέλσε (10 ή 11/11 και 17 ή 18/11). Στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυναικών, ο Μέγας Αλέξανδρος θα βρει μπροστά του την Πρίστινα (Γιαννιτσά στις 13 ή 14/10 και Κόσοβο στις 21/10) ο ΑΣΕ Ορμή τη Βαρντάρ από την ΠΓΔΜ (10 ή 11/11 και 17 ή 18/11), ενώ για το κύπελλο Κυπελλούχων, η Νέα Ιωνία θα παίξει με την Ολλανδική Κουίντους (13 ή 14/10 και 20 ή 21/10).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Φιλική αναμέτρηση με τη Λίτεξ Λόβετς θα δώσει σήμερα (18.30, novasports 1) η ομάδα του Περιστερίου στη Βουλγαρία.

ΑΣΤΕΡΑΣ:Παίκτης της ομάδας της Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Αλβαρο Γκαρσία. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Μπακασέτας στην αυριανή ρεβάνς με την Ιντερ Μπακού, για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ απέκτησε για ένα έτος τον έμπειρο επιθετικό, Ηλία Αναστασάκο.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οι «Κανονιέρηδες» συμφώνησαν με τον Σάντι Καθόρλα κι ελπίζουν ότι θα πείσουν τη Μάλαγα να δεχθεί το ποσό των 20 εκατ. ευρώ και να τον πουλήσει στους Λονδρέζους. Οι Ισπανοί έχουν βάλει ρήτρα 45 εκατ. στο συμβόλαιο του παίκτη και ζητούν περισσότερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή