Νέα αρχή και εμφάνιση για τον ΠΑΟ

Νέα αρχή και εμφάνιση για τον ΠΑΟ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι άλλο; Να είναι γούρικες οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού, ευχήθηκαν με ένα στόμα όλοι όσοι βρέθηκαν χθες στην επίσημη παρουσίασή τους, η οποία έγινε με έναν πρωτοποριακό τρόπο στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Οι παίκτες έβγαιναν από το πούλμαν ένας – ένας στον χώρο της εκδήλωσης, όταν ακουγόταν το όνομά τους. Εκτός από την πράσινη και την άσπρη, τις εντυπώσεις «έκλεψε» η τρίτη εμφάνιση που είναι σε χρώμα ανθρακί με πράσινες λεπτομέρειες.

«Ελπίζω ότι θα φέρει γούρι και μεγάλη τύχη», ευχήθηκε ο Ζέκα, ο οποίος ρωτήθηκε αν θεωρεί πως θα είναι διαφορετική η νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό: «Ναι θα είναι διαφορετική και θα κερδίσουμε τίτλους. Αυτή είναι η ευχή». Απ’ την πλευρά του ο Κοτσόλης ξεκαθάρισε: «Στόχος είναι πάντα το πρωτάθλημα». Οσο για τον Αντώνη Πετρόπουλο, είπε: «Η φανέλα έχει πάρει πολύ ωραία χρώματα. Εύχομαι να είναι γούρικες και να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Η επίσημη παρουσίαση των εμφανίσεων του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να διαρρεύσουν τα νούμερα που θα έχουν στις φανέλες τους τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «πράσινων». Ο Σο θα έχει το 20, ο Φορναρόλι το 14, ο Σισοκό το 3, ο Πίντο το 5, ο Βελάσκες το 44 και ο Μαυρίας πήρε το 7 που έως πέρυσι φορούσε ο Σωτήρης Νίνης.

Στο μεταξύ, όπως γνωστοποιήθηκε απ’ την «Παναθηναϊκή Συμμαχία», όποιος επιθυμεί θα μπορεί να γίνει μέλος και από τα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς. Μάλιστα, εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση, όπου τονίστηκε: «Στα 300 καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς σε όλη την Ελλάδα, μπορείτε πλέον να πραγματοποιήσετε ολοκληρωμένη εγγραφή, με την αστυνομική σας ταυτότητα. Μαζί με την κατάθεση των χρημάτων που επιθυμείτε να προσφέρετε, μπορείτε να συμπληρώσετε και τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα που χρειάζεται κάποιος για να γίνει μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

Παράλληλα, ανοικτή παραμένει η υπόθεση της παραμονής του Κουίνσι. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έτσι οι «πράσινοι» ελπίζουν πως τελικώς θ’ ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ωστόσο, αν «ναυαγήσει» η υπόθεση, η διοίκηση σε συνεργασία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη καταλήξει στον αντικαταστάτη του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή