Σε αναζήτηση προέδρου η Σούπερ Λίγκα

Σε αναζήτηση προέδρου η Σούπερ Λίγκα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το σενάριο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα ενόψει των αρχαιρεσιών για τον νέο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας και περιλάμβανε συμφωνία Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού ώστε να γίνει πρόεδρος του συνεταιρισμού ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης και αναπληρωτής πρόεδρος ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Στράτος Σωπήλης, δεν πρόκειται να υλοποιηθεί. Από χθες ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», Γιάννης Αλαφούζος μέσω μηνυμάτων στο twitter εξέφρασε την αντίθεσή του: «Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟ πρέπει να στηρίξει τον κ. Μώραλη. Αυτή τη στιγμή η Super League είναι εχθρική απέναντι στον Παναθηναϊκό». Επίσης ο κ. Αλαφούζος έδωσε το περίγραμμα για τον ιδανικό πρόεδρο: «Ο πρόεδρος S L πρέπει να είναι πρόσωπο που να μην προέρχεται από τους «αιωνίους» να έχει ηθική υπόσταση και την αποδοχή των πολλών».

Επίσης αναφέρθηκε και στην ΕΠΟ γράφοντας: «Η ΕΠΟ και ο εκ των έσω έλεγχός της μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ! Θα αντισταθούμε!». Μπορεί το σενάριο της «συγκυβέρνησης αιωνίων» να μην προχωρά, ωστόσο ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να επιμείνει στην επιλογή του κ. Μώραλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βολιδοσκοπήθηκαν προκειμένου να γίνουν πρόεδροι της Σούπερ Λίγκας τόσο ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, όμως αμφότεροι αρνήθηκαν. Υποψήφιος για τη θέση επρόκειτο να είναι και ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, όμως η επιθυμία του φαίνεται να προσκρούει στον Ολυμπιακό αλλά και στο υφυπουργείο Αθλητισμού, για διαφορετικούς λόγους.

Χθες το βράδυ μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κ. Μποροβήλος είπε: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χωριζόμαστε για το θέμα του προέδρου. Κάθε διαφωνία είναι μαχαιριά στο άθλημα. Ο πρόεδρος πρέπει να είναι αποδεκτός από την πλειοψηφία αλλά δεν πρέπει να μας απασχολεί το όνομά του ούτε την άλλη μέρα να πανηγυρίζουν οι αθλητικές εφημερίδες για το ποιος νίκησε και ποιος έχασε. Δεν θα ήθελα να υπάρξει πέραν της μιας υποψηφιότητας».

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας έχει προγραμματιστεί για μεθαύριο και σε αυτό θα συζητηθούν οι επαφές με τη NOVA και τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή