Επι σκοπον

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οσο και να θέλουν οι ΠΑΕ, να «διαφημίσουν» πως πάνε καλά οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, η πραγματικότητα είναι άλλη. Οι αριθμοί δυστυχώς, για όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες, είναι απογοητευτικοί. Και η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο τραγική, αφού πολλές υπολόγιζαν πως με τα λεφτά αυτά θα βούλωναν αρκετές… τρύπες.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι οπαδοί δεν μπορούν να τρέξουν και να αγοράσουν, όσο κι αν το επιθυμούν. Σίγουρα δεν έπαψαν να αγαπούν τις ομάδες τους. Απλά, είτε δεν μπορούν να το κάνουν, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας είτε πιστεύουν πως το θέαμα που θα παρακολουθήσουν φέτος θα είναι πολύ κατώτερο από τα προηγούμενα. Και ο λόγος γι’ αυτό είναι πως δεν έγιναν οι «ηχηρές» μεταγραφές των παρελθόντων ετών.

Στο τελευταίο θεωρώ πως έχουν τελείως άδικο. Διότι στις δύσκολες εποχές, χρειάζονται οι ομάδες την υποστήριξη των οπαδών τους. Κι αυτή πρέπει να εκδηλώνεται με πράξεις και όχι με λόγια. Δεν μπορεί να επικρατεί η λογική «δείξτε μας πρώτα τι ομάδα θα κάνετε και εμείς θα σταθούμε στο πλευρό σας».

Αντιθέτως είναι απαραίτητο, να συνδράμουν όσοι μπορούν, ώστε να ελπίζουν πως μπορεί κάποια στιγμή να βγουν οι ομάδες τους, πρώτα από το οικονομικό αδιέξοδο, και μετά να γίνουν αξιόμαχες και ανταγωνιστικές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή