Αποκαλυπτήρια για τα κορίτσια του ανσάμπλ

Αποκαλυπτήρια για τα κορίτσια του ανσάμπλ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς… Ολυμπιακών Αγώνων θα χορέψει αύριο η εθνική ομάδα του ανσάμπλ. Οι πρωταθλήτριές μας θα παρουσιάσουν στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά τα προγράμματά τους σε φίλους και ανθρώπους της γυμναστικής σα να παίρνουν μέρος σε έναν κανονικό αγώνα. Θα είναι το τελευταίο τεστ επί ελληνικού εδάφους, καθώς την επόμενη Δευτέρα θα αναχωρήσουν για το Λονδίνο.

«Το τελευταίο δίμηνο κύλησε χωρίς αγώνες προετοιμασίας, εξαιτίας κάποιων ατυχιών. Η Ελένη Δόικα χτύπησε στο πόδι, ενώ υπήρχε από πριν ο τραυματισμός της Σταυρούλας Σαμαρά. Οσο είχαμε αυτά τα προβλήματα, δεν θελήσαμε να διακινδυνεύσουμε σε κάποιον αγώνα την καλή μας εικόνα, την οποία είχαμε δείξει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρωσίας. Τώρα, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη», τόνισε η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Τζένη Παπαδοπούλου.

Η ελληνική ομάδα θα παρουσιάσει προγράμματα με ξένη μουσική επένδυση. Στις 3 κορδέλες / 2 στεφάνια έχει διατηρήσει από πέρσι το ισπανικό κομμάτι «Nada puede dormir» του Βιθέντε Αμίγο, ενώ στις 5 μπάλες θα χορέψει υπό τους ήχους του σουίνγκ «Swingin’ For The Fences» του Γκόρντον Γκούντγουιν. Ο προκριματικός του ανσάμπλ θα γίνει σε δύο σκέλη: την Πέμπτη (9/8) και την Παρασκευή (10/8), ενώ ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (12/8), στο «Wembley Arena».

– Χθες άρχισε στο Λονδίνο το ποδοσφαιρικό τουρνουά των γυναικών. Η Μ. Βρετανία επεβλήθη 1-0 της Ν. Ζηλανδίας. Σήμερα αρχίζουν οι αγώνες των ανδρών. Παίζουν: Ονδούρα – Μαρόκο, Μεξικό – Ν. Κορέα, Ισπανία – Ιαπωνία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Ουρουγουάη, Γκαμπόν – Ελβετία, Λευκορωσία – Ν. Ζηλανδία, Βραζιλία – Αίγυπτος, Μ. Βρετανία – Σενεγάλη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή