Χαμηλοί τόνοι στον Αστέρα για την ιστορική αναμέτρηση

Χαμηλοί τόνοι στον Αστέρα για την ιστορική αναμέτρηση

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ιστορικής σημασίας για τον Αστέρα χαρακτήρισε ο Σάκης Τσιώλης την αποψινή ρεβάνς με την Ιντερ Μπακού για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο προπονητής των Αρκάδων δεν θέλησε να βάλει στην ομάδα του την ταμπέλα του φαβορί αν και παραδέχθηκε πως έχει προβάδισμα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Ενα παιχνίδι-σταθμός για την ιστορία του Αστέρα και της πόλης. Μια μεγάλη γιορτή για την Αρκαδία. Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Το αποτέλεσμα της πρώτης αναμέτρησης είναι θετικό για εμάς, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει. Πάμε για τη νίκη και δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Θέλει υπομονή και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον». Ο Ελληνας τεχνικός προσανατολίζεται να πραγματοποιήσει μία το πολύ δύο αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει στο Μπακού, παραδέχθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του έκαναν προπόνηση στα πέναλτι, τόνισε πως οι παίκτες του σέβονται τον αντίπαλο και στάθηκε στα στοιχεία που μπορεί να παρουσιάσει η Ιντερ και δεν είδαμε στον πρώτο αγώνα: «Είχαμε δουλέψει καλά στην πίεση και είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά. Μπορούν όμως οι αντίπαλοι να εμφανίσουν καλύτερη κυκλοφορία και να είναι πιο επικίνδυνοι στην επίθεση».

Παράλληλα, η ομάδα της Τρίπολης, ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρκ Ορτέγκα Καστέλς για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο νεαρός μέσος θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 20, ενώ αγωνίζεται τόσο ως αμυντικό χαφ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1990, έχει ύψος 1.85 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Βαλένθια, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Πόλι Εχίδο και στην Οβιέδο ως δανεικός. Την περσινή αγωνιστική περίοδο έπαιζε στην Β΄ ομάδα της Βαλένθια.

Οι Αζέροι από την πλευρά τους, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα από την Τρίτη έχουν θέσει ως στόχο τη νίκη και προσπαθούν να ξεπεράσουν το πρόβλημα με τη ζέστη. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη προπόνηση επί ελληνικού εδάφους άπαντες γυμνάστηκαν χωρίς φανέλες. Περιμένουν πάντως απόψε στις 20.00 η κατάσταση να είναι καλύτερη και να έχουν ένα πρόβλημα λιγότερο να αντιμετωπίσουν.

– Στην ανανέωση των συμβολαίων των αμυντικών Αλκη Δημήτρη και Κώστα Κουρτεσιώτη προχώρησε η διοίκηση του Πλατανιά.

– Την επέκταση του συμβολαίου του Νίκου Καλτσά μέχρι το 2015 ανακοίνωσε η Βέροια στην οποία εξετάζουν και την περίπτωση του έμπειρου επιθετικού Θανάση Τσίγκα.

– Ο Ατρόμητος επικράτησε στη Βουλγαρία σε φιλικό αγώνα της Λίτεξ Λόβετς με 2-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή