Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς ο ΠΑΟ

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς ο ΠΑΟ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αδειάζει η κλεψύδρα» για το πρώτο ραντεβού του Παναθηναϊκού με τη Μάδεργουελ του 3ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προετοιμάζει τους παίκτες του για τα κρίσιμα παιχνίδια με τους Σκωτσέζους, αισιοδοξώντας πως οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να περάσουν στα πλέι – οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Χθες, ο Χαμπίμπ Σο συνέχισε ξανά το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο Νίκος Κουσίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Σο θα είναι σε θέση να γυμναστεί κανονικά την επόμενη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το πρώτο ματς με τη Μάδεργουελ. Το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης περιελάμβανε παιχνίδι με τρεις ομάδες σε μικρές εστίες, ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων, δίτερμα και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Λεπτομέρειες απομένουν για την αποχώρηση του Γιώργου Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό. Ο 24χρονος παίκτης δεν υπολογίζεται εν όψει της νέας περιόδου και φέρεται να έχει αποφασίσει να φύγει από την Παιανία. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει ο Αρης.

Στο μεταξύ, τη θέση του Δημήτρη Βερβεσού καταλαμβάνει ο Αντώνης Αντωνιάδης στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Δημήτρης Βερβεσός αναγκάστηκε να παραιτηθεί, επικαλούμενος φόρτο εργασίας. Πριν από λίγο καιρό, ο κ. Αντωνιάδης είχε αρνηθεί πρόταση για να εμπλακεί και πάλι στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς είχε επικεντρώσει την προσοχή του στις βουλευτικές εκλογές, όπου ήταν υποψήφιος στην Α’ Αθηνών. Μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έγινε ο Νικόλας Πατέρας, προσφέροντας το συμβολικό ποσό των 10.000 ευρώ. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε στηρίξει από την αρχή την κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου για τη σωτηρία των «πράσινων».

– Ανακοίνωση όπου αναφέρονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρώτο παιχνίδι με τη Μάδεργουελ στη Σκωτία στις 31 του μηνός, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Εως και την ημέρα του αγώνα θα διατεθούν 1.200 εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από το Γραφείο Εισιτηρίων (Ticket Office) της Μάδεργουελ που βρίσκεται στην έδρα της, το Fir Park. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 30 λίρες Αγγλίας για τους ενήλικες και 15 λίρες για τα παιδιά κάτω των 16 ετών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή