Νέα αποκαλυπτήρια με Μπράγκα

Νέα αποκαλυπτήρια με Μπράγκα

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δοκιμών συνέχεια για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πορτογαλικό νότο, στο αποψινό φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπράγκα στο στάδιο του Αλγκάρβε (ώρα έναρξης 22.45, απευθείας μετάδοση απ’ το novasports 1). Πρόκειται για το γήπεδο όπου το 2004 η Εθνική μας ομάδα είχε αντιμετωπίσει τη Ρωσία για το Εuro.

«Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι με ποιότητα. Η Μπράγκα είναι υποψήφια φέτος για τον τίτλο, ενώ σχετικά με το παιχνίδι θα μπορέσω να δω μερικούς παλιούς φίλους», τόνισε χθες ο Ζαρντίμ για την ομάδα που προπονούσε πριν αναλάβει τον Ολυμπιακό. Διευκρίνισε δε πως θα γίνει κίνηση για την απόκτηση του νεαρού Βραζιλιάνου αμυντικού της, Εβέρτον: «Είναι πανάκριβος και πιστεύω ότι δεν είμαστε στην Ελλάδα σε θέση να κάνουμε μεγάλες επενδύσεις στο ποδόσφαιρο».

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως θ’ αποκτηθεί ένας ακόμη χαφ (δεν θα είναι ο Ορμπάιθ ο οποίος κατέληξε, μαζί με τον Μαρκάνο, στην Ρούμπιν Καζάν), όπως και ένας στόπερ απ’ την αγορά του εξωτερικού. Ανέφερε δε πως χρειάζεται λίγο χρόνο για να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του αναφορικά με τους παίκτες που θα κοπούν απ’ το ρόστερ των νταμπλούχων: «Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις μέσα στην ομάδα για το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν μαζί μας και ποιους δεν τους χρειαζόμαστε. Θέλουμε λίγο χρόνο για να οριστικοποιηθούν αυτές οι αποφάσεις».

Επιπλέον, «σκιαγράφησε» το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα απ’ τη Ρόμα, Λεάντρο Γκρέκο: «Είναι ένας κεντρικός μέσος που παίζει αριστερά, ένας παίκτης που χρειαζόμασταν βλέποντας το ρόστερ μας. Μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, μια πιο μπροστά, πιο επιθετική και μια ως δεύτερος μέσος. Σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση που αγωνίζεται ο Τάτος».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως στη νέα περίοδο ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται με 4-2-3-1 ή 4-3-3: «Θα πάμε με αυτά τα δύο συστήματα. Οι όποιες αλλαγές θα γίνονται, είναι για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Εκεί, αν προστεθεί και άλλος παίκτης στο ρόστερ μας θα είναι ποδοσφαιριστής με περισσότερο επιθετικά χαρακτηριστικά. Ενα «δεκάρι» ή ένας μεσοεπιθετικός που θα παίζει ως δεύτερος πίσω από τον επιθετικό».

Την ίδια ώρα, μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με την Ζενίτ για τον δανεισμό του Πορτογάλου στόπερ, Μπρούνο Αλβες. Παράλληλα, ιταλικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως η Ρόμα εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αγοράς του Τοροσίδη, με τον Ρουμάνο, Ιονούτ Σαπουνάρου της Πόρτο να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του αρχηγού των «ερυθρόλευκων» σε περίπτωση αποχώρησής του. Επιπλέον, οι Ιταλοί αναφέρουν πως η διοίκηση του Ολυμπιακού απέρριψε πρόταση της Σάντερλαντ ύψους 3,7 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Τοροσίδη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή