ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το τελευταίο φιλικό επί πορτογαλικού εδάφους δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στο Αλγκάρβε, με αντίπαλο τη Νιούκαστλ (22.45, novasports 1). Πηγές των «ερυθρόλευκων» ανέφεραν χθες πως δεν έχουν δεχθεί πρόταση από τη Ρόμα για τον Τοροσίδη, απαντώντας έτσι σε δημοσιεύματα ιταλικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία υπογραμμίζουν πως ο αρχηγός των νταμπλούχων θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της «αιώνιας» πόλης.

ΠΑΟΚ: Την ήττα με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση στην Τούμπα, υπέστη ο «Δικέφαλος» από την Αϊντχόβεν. Τα γκολ των Ολλανδών σημείωσαν οι Τοϊβόνεν (28′) και Στρούτμαν (62′). Η Μπνέι Γεχούντα θα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αφού η ομάδα από το Ισραήλ επικράτησε και στον επαναληπτικό της Αρμενίας, της Σιράκ (1-0).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Μπορεί η τελετή έναρξης να γίνει απόψε, αλλά η αγωνιστική δράση στο Λονδίνο έχει αρχίσει από την Τετάρτη με ποδόσφαιρο. Και βεβαίως, σήμερα, πριν από την τελετή, θ’ αρχίσουν οι αγώνες της τοξοβολίας. Τα πρώτα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο: Ανδρες: Ονδούρα – Μαρόκο 2-2, Μεξικό – Ν. Κορέα 0-0, Ιαπωνία – Ισπανία 1-0, Ουρουγουάη – Η.Α. Εμιράτα 2-1, Γκαμπόν – Ελβετία 1-1. Γυναίκες: Μ. Βρετανία – Ν. Ζηλανδία 1-0, Ιαπωνία – Καναδάς 2-1, ΗΠΑ – Γαλλία 4-2, Σουηδία – Ν. Αφρική 4-1, Βόρεια Κορέα – Κολομβία 2-0, Βραζιλία – Καμερούν 5-0.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Ο Ηλίας Ηλιάδης, στη φάση των «32» στα 90κ. των Ολυμπιακών Αγώνων, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σλοβάκο, Μίλαν Ραντλ. Το 2009 ο τζουντόκα μας είχε χάσει από τον Ραντλ αλλά το 2011 πήρε ρεβάνς.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Αθλητικά είδη «μαϊμού» πούλησε εταιρεία στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Αιγύπτου. Ετσι, οι αθλητές της χώρας έμειναν χωρίς ρούχα και παπούτσια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή