Η Μάδεργουελ σε πρώτο πλάνο

Η Μάδεργουελ σε πρώτο πλάνο

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόλυτη προτεραιότητα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αποτελούν οι δύο αγώνες με τη Μάδεργουελ. Ολες οι άλλες ανοικτές υποθέσεις βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο, όπως τονίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εξαίρεση δεν αποτελεί το θέμα του Γιώργου Καραγκούνη. Οπως προέκυψε απ’ τις δηλώσεις του προέδρου των «πράσινων», Δημήτρη Γόντικα, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα παραμείνει ο αρχηγός: «Θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα η ομάδα έχει πέσει μονά – ζυγά πάνω στα παιχνίδια με την Μάδεργουελ. Μπορεί να γίνει κάτι παράλληλα. Θα δούμε…».

Στη διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε να γίνει μέχρι τις 20 Αυγούστου, νέα γενική συνέλευση των μετόχων προκειμένου να προκηρύξουν και την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ, η οποία θα έχει ίδιους όρους με την προηγούμενη. Και αυτό γιατί στις 9 Αυγούστου λήγει η προθεσμία της προηγούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου και παράλληλα δεν έχει εξεταστεί ακόμη το ενημερωτικό δελτίο από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Να σημειωθεί πως ο κ. Γόντικας γνωστοποίησε πως τη θέση του κ. Βερβεσού που αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο, καταλαμβάνει ο κ. Αντώνης Αντωνιάδης.

Στο μεταξύ, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο οργανισμός του Αργεντινού ανταποκρίθηκε πολύ καλά στην τελευταία επέμβαση και έτσι δεν χρειάστηκε η προγραμματισμένη για χθες μεταμόσχευση χονδροκυττάρων. Ο Λέτο υπολογίζεται να επιστρέψει στη δράση σε οκτώ μήνες. Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έγινε ο ετήσιος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει της νέας περιόδου. Από τη διοίκηση, το παρών έδωσαν οι κ. Γόντικας, Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου, Λιβέρης, Σωπήλης και Πέτσος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή