ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο «άγνωστος» πόλεμος δύο στρατοπέδων

Η προεκλογική περίοδος άρχισε ενόψει των εκλογών στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τον Οκτώβριο και το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί αποδεικνύει το επίπεδο των διοικούντων, αλλά και το ότι το άθλημα του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε ακατάλληλα χέρια. Μέλη του Δ.Σ. και υψηλόβαθμα στελέχη της ομοσπονδίας, που μέχρι πρότινος συνεργάζονταν άψογα, έχουν χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα», αλληλοσπαράσσονται, ανταλλάσοντας «απειλητικά» μηνύματα μέσω ιστοσελίδων, ζητούν να γίνουν οικονομικοί έλεγχοι για τα χρήματα που έχουν εισπράξει οι όψιμοι «εχθροί» και βγάζουν στη φόρα τα… άπλυτα των αντιπάλων. Οι «φρουροί της ΕΠΟ» επιδίδονται σε εχθροπραξίες με χτυπήματα κάτω από τη μέση και δείχνουν ότι έχουν σαπίσει μαζί με το σύστημα που εξέθρεψαν και υπηρετούν… ΜΠΛΟΥ.

Εγκυρη πληροφόρηση…

Καταπληκτική η ενημέρωση της ΕΡΑ Σπορ. Με αφορμή την προ τριημέρου ανακοίνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Στίβου για το θέμα της τιμωρίας, λόγω ντόπινγκ, της Ειρήνης Κοκκιναρίου και πέντε ξένων δρομέων, το δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο έπαιζε επί πολλές ώρες την «είδηση» ότι η Κοκκιναρίου αποβάλλεται από την ολυμπιακή ομάδα. Ουδείς έψαξε να βρει αν η πρωταθλήτρια των 3.000 μ. στιπλ ήταν μέλος της ομάδας. Και πώς να ήταν, αφού είχε τιμωρηθεί; Ας τα ψάχνετε τα θέματα, παιδιά, και ας μη αναπαράγετε όποια βλακεία γράφεται… Ν. Α. ΚΩΝ.

Για τη… λεζάντα

Η αναχώρηση των Ελλήνων αθλητών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου έγινε χωρίς να υπάρχει κάποιος από την πολιτική ηγεσία να αποχαιρετήσει τους εκπροσώπους της χώρας μας. Φυσικά, εάν η αποστολή επιστρέψει από την Αγγλία με μετάλλια η εικόνα θα είναι εντελώς αντίθετη. Ολοι θα θέλουν μία φωτογραφία με τους ολυμπιονίκες, προκειμένου να κλέψουν λίγη από τη δική τους δόξα. Σπυρ. Σπαν.

Τώρα τους σκέφτηκαν

Η χορηγία από τα αρχαία χρόνια ήταν ιδιαιτέρως διαδεδομένη στο αθλητισμό. Τώρα, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές, η χορηγία είναι απαραίτητη. Δυστυχώς, όμως, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, οι χορηγοί, προκειμένου να έχουν προβολή, εμφανίζονται στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών μόνο τις τελευταίες ημέρες πριν από τους Αγώνες καθώς αυτό τους στοιχίζει και λιγότερο. Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή