Με τον αέρα του φαβορί ο Παναθηναϊκός

Με τον αέρα του φαβορί ο Παναθηναϊκός

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φαβορί λόγω της μεγάλης ευρωπαϊκής ιστορίας του έχρισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον Παναθηναϊκό στην αποψινή (21.45, ΟΤΕ TV) αναμέτρησή του με τη Μάδεργουελ στη Σκωτία. Με όπλο τη βαριά φανέλα και την εμπειρία τους, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να πάρουν προβάδισμα για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο μικρός χρόνος προετοιμασίας τους μπορεί να ισορροπήσει την κατάσταση απέναντι σε μια ομάδα που τρέχει πολύ. «Η Μάδεργουελ έχει μικρή ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι η ευκαιρία της για να γράψει ιστορία. Ο Παναθηναϊκός έχει μακρά ιστορία στη διοργάνωση, άρα θα έλεγα είναι το φαβορί μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι. Μετά πρέπει να το δείξει στο γήπεδο» δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Περιμένουμε την Μάδεργουελ να είναι επιθετική και φιλόδοξη. Εμείς θα έχουμε αλληλεγγύη σαν ομάδα με δυνατό και ομαδικό παιχνίδι για να αντισταθούμε στον αντίπαλό μας».

Με τη λογική ότι αναφέρεται μόνο σε παίκτες που ανήκουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα, ο Φερέιρα δεν απάντησε σε ερώτηση σχετική με τον Καραγκούνη. Εδειξε, πάντως, ενοχλημένος όταν ρωτήθηκε αν θα χρησιμοποιήσει τρίτο στόπερ: «Γιατί με ρωτάτε για τους τρεις αμυντικούς; Θα παίξουμε με τέσσερις αμυντικούς. Αλλά αν νομίζετε ότι είναι καλύτερα, ας παίξουμε με τρεις! Αυτός είναι ο τρόπος που παίζουμε, δεν θα το αλλάξουμε». Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πίντο, Σο και ο Καπίνο (ίωση).

– «Δεν πρέπει να είμαστε αφελείς. Παίζουμε με μια πιο έμπειρη ομάδα αλλά την προσπάθειά μας θα την κάνουμε. Δεν θα παίξουμε μόνο αμυντικά. Για να έχουμε ελπίδες στην Αθήνα, πρέπει να σκοράρουμε στην έδρα μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο Στιούαρτ ΜακΚολ.

– Αγωγή κατά του Βλάση Τσάκα για τα όσα κατά καιρούς έχει πει για την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» προανήγγειλε μέσω Τwitter ο Γιάννης Αλαφούζος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή