Σκληρή επίθεση Μαύρου στους μετόχους της ΑΕΚ

Σκληρή επίθεση Μαύρου στους μετόχους της ΑΕΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ατάκα του Θωμά Μαύρου προς τους μετόχους: «Βάλτε λεφτά, ή βουλώστε το» τάραξε τα λιμνάζοντα νερά και φόρτισε το ήδη τεταμένο κλίμα στην ΑΕΚ. Στη συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε σε αυτούς που οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και αποκάλυψε πως ο στόχος του είναι η λαϊκή βάση σε βάθος χρόνου.

Ο κ. Μαύρος, μάλιστα, προέβη σε γραπτή διευκρινιστική δήλωση, αναφορικά με τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. υποστηρίζοντας ότι επικεφαλής και προεδρεύων του νέου Δ.Σ. θα είναι ο ίδιος και ο Γιάννης Βούρος θα είναι διευθύνων σύμβουλος και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας σε όλες τις συναλλαγές.

Ο Γιάννης Βούρος εξέφρασε την έκπληξή του για την τοποθέτηση του κ. Μαύρου και σε δήλωσή του ανέφερε: «Με ξάφνιασε και με γέμισε ευθύνες η δήλωση του Θωμά».

Στο μεταξύ, ένα ακόμη ένα σημαντικό βήμα έκανε χθες η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα. Ο Ανδρέας Δημητρέλος κατάφερε να ρευστοποιήσει την εγγυητική επιστολή της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ύψους 400.000 ευρώ, αποφεύγοντας τον κίνδυνο να δεσμευτούν τα χρήματα από πιστωτές της ομάδας.

Πλέον τα λεφτά που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ είναι περίπου 1,1 εκατ. ευρώ και οι άνθρωποι της εταιρείας εκτιμούν ότι με περίπου 400.000 ευρώ ακόμη, θα καταφέρουν να πληρώσουν και τις τελευταίες άμεσες υποχρεώσεις της ΑΕΚ, ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή