ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Στο πιο δυνατό φιλικό στην Αγγλία, κόντρα στην Εβερτον, στο «Γκούντισον Παρκ», η «Ενωση» ηττήθηκε με 4-1 (1΄, 16΄, 30΄ Νέισμιθ, 53΄ Χίμπερτ – 7΄ Φούντας). Σήμερα, με την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, αναμένονται οι υπογραφές στο συμβόλαιο του Φουρτάδο. Ο Θωμάς Μαύρος εξέφρασε την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στους συνεργάτες που έχει στο Δ.Σ., κόντρα στην αμφισβήτηση που δέχονται από μερίδα του Τύπου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Κανού «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε στην Ελλάδα. Εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο, θα χρειαζόταν περίπου 2 μήνες για να παίξει σε επίσημους αγώνες. Ο Μέλμπεργκ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ. Ο Σουμπίνιο δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, ενώ νέα ποδοσφαιρική στέγη θα αναζητήσουν και οι Ντιόγκο, Ντιελνά, Ποτουρίδης. Μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του αποτελεί για τον Λεάντρο Γκρέκο ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Ιταλός μέσος κατά την παρουσίασή του.

ΕΘΝΙΚΗ: Στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA βρέθηκε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ποδοσφαίρου με 1.003 πόντους. Στην πρώτη θέση βρίσκεται σταθερά η Ισπανία με 1.605, ενώ η Βραζιλία έχει πέσει μία θέση κάτω από την Ελλάδα με 991 πόντους.

ΠΑΟΚ: Την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ σφραγίζει σήμερα ο «Δικέφαλος» (0-2 ο πρώτος αγώνας) απέναντι στην Μπνέι Γεχούντα. Στα διοικητικά, στάσιμη παραμένει η υπόθεση εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη, αφού η διαφορά που υπάρχει με τον Ερασιτέχνη στο οικονομικό εξακολουθεί να υφίσταται.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Την υπέρβαση θα επιδιώξει η ομάδα της Τρίπολης στη Μαδέιρα, όπου αντιμετωπίζει τη Μαρίτιμο (1-1 η πρώτη αναμέτρηση), στο γήπεδο «Μπαρέιρος» (22.00).

ΜΠΑΣΚΕΤ: Κοντά στην απόκτηση του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ, Ντέργουϊν Κίτσεν, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή