ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Με επίσημη δήλωσή του ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, τόνισε ότι δίνει τον Γιώργο Κουτρουμπή στην ΑΕΚ επειδή του το ζήτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει σήμερα για τέσσερα χρόνια, όπως έπραξε χθες ο Εμίλιο Φουρτάδο στο διετές συμβόλαιό του. Η απόφαση του Μαύρου και των συνεργατών του, μετά την επτάωρη ενημέρωση από Δημητρέλο, Βαλασόπουλο, Γρηγορίου, θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αποκαλυφθούν με στοιχεία και ονόματα οι υπεύθυνοι της τραγικής κατάστασης της ομάδας. Οι ίδιοι, πάντως, δεν θέλουν πλέον τις μετοχές της ΠΑΕ και τη διοίκηση. Αγνωστο παραμένει το αν θα σφραγιστούν τα εισιτήρια της πρεμιέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με την γαλλική Τουλούζ για την μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος μέσος θα έρθει στην Αθήνα την Κυριακή για να υπογράψει συμβόλαιο 3+1 ετών. Είκοσι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην αποστολή που αναχωρεί το πρωί για την Πορτογαλία, όπου την Κυριακή ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (21.00 novasports 1). Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται ο Μιραλάς, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Αντιθέτως, αποκλείστηκαν οι ανέτοιμοι Φουστέρ, Γκρέκο, o Ιμπαγάσα (έχει ένα κτύπημα στο πόδι απ’ το φιλικό με τη Μάλαγα) ο τρίτος γκολκίπερ, Γιαννιώτης, ο Ζαραδούκας, ο τραυματίας Αβραάμ Παπαδόπουλος καθώς και οι Ντιόγκο, Ποτουρίδης, Ντιελνά οι οποίοι δεν υπολογίζονται απ’ τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε τον 20χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Γιαννόπουλο.

ΜΟΡΑΣ: Στην Ελλάς Βερόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή