Ψηλό εμπόδιο φέρνει η σημερινή κλήρωση για ΠΑΟ

Ψηλό εμπόδιο φέρνει η σημερινή κλήρωση για ΠΑΟ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οποιον αντίπαλο κι αν φέρει στον δρόμο του η σημερινή (13.00) κλήρωση στη Νιόν, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να κολυμπήσει σε πολύ βαθιά νερά για να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και βρίσκεται στο γκρουπ των ισχυρών, οι πέντε υποψήφιες αντίπαλοί του είναι κάθε άλλο παρά αδύναμοι και προέρχονται από πρωταθλήματα πιο δυνατά από το ελληνικό. Η Ουντινέζε, η Λιλ, η Μάλαγα, η Γκλάντμπαχ και η δευτεραθλήτρια Τουρκίας, Φενέρμπαχτσε, είναι όλες τους ψηλά εμπόδια για τους «πράσινους» και σε καμία περίπτωση δεν θα είναι αυτοί το φαβορί, όποια κι αν φέρει η κληρωτίδα στον δρόμο τους.

Η εξαιρετική απόδοση του Παναθηναϊκού στο β΄ ημίχρονο του πανηγυρικού 3-0 επί της Μάδεργουελ έδειξε ότι παρά τα προβλήματα, η ομάδα που ετοιμάζει ο Φερέιρα μπορεί να σταθεί ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο. Για να έχει ελπίδες πρόκρισης στους ομίλους, θα χρειαστεί, βέβαια, να παρουσιαστεί στα πλέι οφ ακόμα καλύτερη, χωρίς να περιμένει ουσιαστική ενίσχυση στο έμψυχο δυναμικό της. Εχοντας χάσει λόγω τραυματισμού ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας, ακόμα κι αν επιστρέψουν οι Πίντο και Σο σύντομα στο πρόγραμμα, δύσκολα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν φανέλα βασικού. Το ίδιο ισχύει και με τον Κουίνσι, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να ξεκινήσει από εβδομάδα προπονήσεις, όπως και για τον κεντρικό χαφ που θέλει ο Φερέιρα. Και να βρεθεί άμεσα, ο χρόνος παραμένει μεγάλος αντίπαλος για να είναι έτοιμος να βοηθήσει ουσιαστικά σ’ αυτές τις αναμετρήσεις. Ο Γιάννης Αλαφούζος κράτησε, πάντως, χαμηλά τον πήχυ των προσδοκιών. Απευθυνόμενος στους ομογενείς μέσω του Αντ1 Sat, τόνισε ότι μέσα στη δίνη των οικονομικών προβλημάτων οι μεταγραφές δεν είναι προτεραιότητα της διοίκησης και μόνο αν προκύψει μια ιδιαίτερα καλή περίπτωση, θα το εξετάσει, ειδικά αν έλθει πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή