ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Εντός της ημέρας ο Πάουλο Μασάδο ολοκληρώνει τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θ’ ανακοινωθεί η απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου επιτελικού μέσου. Μετά θα δρομολογηθούν εξελίξεις στο θέμα του στόπερ. «Ναυαγεί» το ενδεχόμενο της απόκτησης του Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα παραμείνει στην Κόλο – Κόλο. Πρώτος στόχος είναι ο Σκιλασί της Αρσεναλ. Επιπόλαιοι αποδείχθηκαν οι τραυματισμοί των Μήτρογλου και Χολέμπας.

ΕΘΝΙΚΗ: Οι Καραγκούνης και Σηφάκης δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή της Εθνικής για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τη Νορβηγία στο Οσλο. Νέα πρόσωπα είναι οι Σιόβας, Μαυρίας, Βελλίδης και Δημούτσος. Αποκλείστηκε ο Χολέμπας λόγω τραυματισμού του στην αριστερή ποδοκνημική. Στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος βρίσκονται οι Καρνέζης, Βελλίδης, Βύντρα, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Δημούτσος, Τζιόλης, Νίνης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μαυρίας, Σπυρόπουλος.

ΠΟΛΟ: Ο Ν. Ο. Βουλιαγμένης, ο Ολυμπιακός και άλλες 18 ομάδες μπήκαν απευθείας στη Β’ φάση του κυπέλλου πρωταθλητριών ανδρών (19-21 Οκτωβρίου). Στην αντίστοιχη διοργάνωση γυναικών ο ΝΟΒ θα παίξει από τις 22 έως τις 25 Νοεμβρίου, στον Α΄ όμιλο (Νίκαια Γαλλίας) με Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία), Ματαρό (Ισπανία), Νις (Γαλλία), Χετ Ράφαϊν (Ολλανδία) και Εγκερ (Ουγγαρία). Στον άλλο όμιλο (Ιμπερια, Ιταλία) ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει τις Ιμπέρια, Σαμπατέλ (Ισπανία), Μπόχουμ (Γερμανία), Νανσί (Γαλλία) και Τιβόν (Ισραήλ). Τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν για τους προημιτελικούς (9-23 Μαρτίου 2013). Στο Τρόπαιο ΛΕΝ γυναικών ο Ηρακλής θα παίξει (22-25.11, Σεβίλλη, Ισπανία) με τις Ρούζα (Ρωσία), Λάιντεν (Ολλανδία), Σεβίλλη, Λιλ και Μπορντό (Γαλλία), Οτερ (Μ. Βρετανία) και Γκαλατάσαραϊ (Τουρκία). Για τους προημιτελικούς θα προκριθούν τέσσερις ομάδες.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός, που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 22χρονου φόργουορντ, Χάρη Γιαννόπουλου. Ο Ντεργουίν Κίτσεν θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία στο Καρπενήσι, στις 16/8.

ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ: Δανεικό στη Λιβόρνο έδωσε η Σαμπντόρια τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

ΟΦΗ: Ο Αργεντινός μέσος Ματίας Βερόν ανανέωσε τη συνεργασία τους για δύο χρόνια.

ΦΙΛΙΚΟ: Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Αρη με τη Βέροια (1-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η «βασίλισσα» του Βορρά προηγήθηκε στο 31′ με τον Μπελόν. Για τον Αρη ισοφάρισε ο Σουνά στο 55′.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή