Μεταγραφικές ενισχύσεις με το… σταγονόμετρο

Μεταγραφικές ενισχύσεις με το… σταγονόμετρο

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που η ΑΕΚ αναζητεί πέντε εκατομμύρια ευρώ για να βγει από το αδιέξοδο και να κοιτάξει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, οι μεταγραφικές ανησυχίες των ανθρώπων της δεν κρύβονται. Χθες, οι κ. Βλάχος, Τσιάρτας συζήτησαν για τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν, με πρώτη προτεραιότητα του αμυντικού χαφ μετά τα ναυάγια με Τσουκαλά και Μαγκντί.

Η κουβέντα περιστράφηκε και στους υπό δοκιμή παίκτες, για τους οποίους ο προπονητής έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό αν θα μείνουν, ωστόσο οι τελικές αποφάσεις του αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός των επόμενων ημερών.

Εν τω μεταξύ, η έλευση νεαρών παικτών συνεχίζεται στην ομάδα. Αποκτήθηκε για τέσσερα χρόνια ο 21χρονος στόπερ του Αστέρα Μαγούλας, Κώστας Τσούπρος (είχε δοκιμαστεί τον Ιούλιο, ενώ είχε ταξιδέψει και με την αποστολή της «Ενωσης» για το φιλικό με την Πετρολούλ). Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο στόπερ της Καλλιθέας, Γιώργος Κουτρουμπής, που υπέγραψε και αυτός τετραετές συμβόλαιο.

Η AEK, πάντως, δεν… ησυχάζει σε κανέναν τομέα, αφού χθες υπήρξε επεισόδιο του Βλάχου με τον Κοντοέ στην προπόνηση με αποτέλεσμα ο 26χρονος αμυντικός να αποκλειστεί από το σημερινό φιλικό με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Μεταγραφές και στον ΠΑΟΚ, η διοίκηση του οποίου ανακοίνωσε ότι απέκτησε για δύο χρόνια τους Ματέους Βιβιάν και Λίαμ Λόρενς. Το συμβόλαιο του πρώτου θα του αποφέρει ετησίως το ποσό των 150.000 ευρώ, ενώ αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Δώνη, λόγω των κενών στην άμυνα. Σε δηλώσεις του στάθηκε στην εκδηλωτική παρουσία των οπαδών, τονίζοντας ότι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του ως Βραζιλιάνος. Κανονικά για τους αγώνες με τη Ραπίντ Βιέννης θα υπολογίζεται και ο Λόρενς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή