ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΕΔ: Παραιτήθηκε από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ ο κ. Χρ. Σάββας με αφορμή τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στον καταρτισμό των πινάκων διαιτητών. Στην επιστολή παραίτησης χαρακτηρίζει τη διαδικασία «παρωδία που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου» και τον υποψήφιο για την προεδρία της ΕΠΟ, κ. Γ. Σαρρή «ενορχηστρωτή της παρωδίας».

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή τους από τους Ολυμπιακούς, η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης, Αλεξάνδρα Τσιάβου και οι 8οι στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής θ’ αγωνισθούν στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων και μη Ολυμπιακών αγωνισμάτων, που θα διεξαχθεί από σήμερα έως και την Κυριακή. Η Τσιάβου θα πάρει μέρος στο σκιφ ελαφρών. Ο Κόνσολας και ο Μαγδανής θα «τρέξουν» μαζί με τον Γιώργο Κόνσολα και τον Σπύρο Γιάνναρο στο τετραπλό σκιφ. Θ’ αγωνισθούν επίσης, οι: Σκιφ ελαφρών βαρών Α: Νίκος Αφεντούλης. Δίκωπος άνευ πηδαλιούχου: Στ. Κουμπλή – Κ. Καλαμαρά (Ν) και Μ. Κουσκουρίδας – Θ. Τσιαλιός (Ε). Διπλό σκιφ Ε: Ν. Κώστας – Γ. Λαδόπουλος. Τετράκωπος άνευ Ε: Α. Τσιαλιός – Κώστας – Μ. Κουσκουρίδας – Λαδόπουλος. Τετραπλό σκιφ: Δ. Εμμανουηλίδου – Α. Αγγελοπούλου – Ξ. Κολτσίδα – Β. Ζυγούρα (Ν) – Κ. Μαγκλάρας – Δ. Καριτέλης – Β. Αγγελόπουλος – Κ. Βαγενάς (Ε).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Σε «ναυάγιο» εξελίχθηκε η μεταγραφή του Ντάνιελ Ορόθκο στη Βίτζεβ Λοτς. Ο Ισπανός επιθετικός είχε μεταβεί στην Πολωνία για να «πέσουν» οι υπογραφές, ωστόσο την τελευταία στιγμή η μετακόμισή του «χάλασε» και επιστρέφει στην Τρίπολη, όπου και ανήκει.

ΒΡΑΒΕΙΟ: Οι Ινιέστα, Μέσι και Ρονάλντο είναι οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της UEFA. Οι τρεις παίκτες συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους από τους 53 δημοσιογράφους που εκπροσωπούν τα κράτη-μέλη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με 14 αθλητές και αθλήτριες θα μετάσχει η Ελλάς, από σήμερα έως τις 22 Αυγούστου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών (Λινιάνο, Ιταλία). Την ομάδα αποτελούν οι Ουίλιαμ Μπάλντουιν, Αντ. Τσουρουνάκης, Αν. Βασιλόπουλος, Λ. Καρετζόπουλος, Αντ. Ασκοξυλάκης, Θ. Κόκκινος, Ευ. Μαρίνος, Γ. Παπουτσής, Δημ.Παπουτσής, Αν. Τσίκλη, Σ. Κτενά, Ειρ. Δεληγιάννη, Δωρ. Ιωαννίδου και Δήμ. Φυργαδιώτη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή