«Πράσινο» για μεταγραφές, «κόκκινο» στα… ταμεία της ΑΕΚ

«Πράσινο» για μεταγραφές, «κόκκινο» στα… ταμεία της ΑΕΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το ταμείο να είναι μείον στην ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας, τουλάχιστον στο τεχνικό επιτελείο, είναι πρώτης προτεραιότητας. Ο Βαγγέλης Βλάχος πιέζει τους ανθρώπους της διοίκησης για μεταγραφές και αν κρίνουμε από τον σχεδιασμό που κάνει μαζί με τον Βασίλη Τσιάρτα, έχει πάρει τη συγκατάθεσή τους.

Ψηλά στη λίστα του τεχνικού της «Ενωσης» βρίσκεται ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, καθώς η ομάδα χρειάζεται επειγόντως ένα μέσο με επιτελικές ικανότητες. Ο 33χρονος παίκτης της Παρτιζάν, με τη φανέλα της οποίας έκανε εξαιρετική χρονιά σκοράροντας 16 φορές (πρώτος σκόρερ για την ομάδα του) σε 34 συμμετοχές, προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται από τον κ. Τσιάρτα.

Κάλυψη χρειάζεται και στη θέση του αμυντικού χαφ, όπου έχει μείνει μόνο ο Αντώνης Ρίκκα. Το όνομα του 22χρονου μέσου του Παναιτωλικού, Παύλου Μητρόπουλου, ακούγεται έντονα και θα υπάρξει νέα προσπάθεια για την απόκτησή του, είτε μέσω του κ. Φωτίου είτε και διά της κανονικής οδού. Στην ΑΕΚ πάντως εκτιμούν πως παραμένει ακόμα ανοιχτό το θέμα του Ελληνοελβετού επιχειρηματία και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.

Στις βασικές μεταγραφικές επιλογές βρίσκεται και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο παίκτης είναι στην Κρήτη, παίρνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία του Εργοτέλη και περιμένει επίσημη κρούση από την ΑΕΚ προκειμένου να την εξετάσει.

Ετοιμοι να υπογράψουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά είναι ακόμα τέσσερις παίκτες. Πρόκειται για τους Γροντή, Παπαδημητρίου, Σταματή και Γιάγκο οι οποίοι κέρδισαν τον Βαγγέλη Βλάχο και θα έχουν μία θέση στο ρόστερ, για την επόμενη περίοδο.

Εξελίξεις αναμένονται και στην υπόθεση Σιαλμά, ο οποίος μπορεί να ήταν στην αποστολή του φιλικού με τον Ηρακλή Ψαχνών στην Εύβοια, ωστόσο η παραμονή του μόνο δεδομένη δεν είναι. Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε με τον ατζέντη του και όλα δείχνουν ότι η Ενωση ξεκινά διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή του από την ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή