Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουίνσι και λύνει τα χέρια του Φερέιρα

Ανεβάζει ρυθμούς ο Κουίνσι και λύνει τα χέρια του Φερέιρα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για παίκτη που είναι εκτός αγωνιστικής δράσης για σχεδόν τρεις μήνες, ο Κουίνσι βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης κι αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση θα είναι σχετικά σύντομος. Ολο το διάστημα των διαπραγματεύσεων είχε ακολουθήσει εντατικό ατομικό πρόγραμμα και κατάφερε να μειώσει σημαντικά την απόσταση που θα είχε από παίκτες με περίπου έξι εβδομάδες προετοιμασίας στα πόδια τους. Δεν είναι, βέβαια, σε θέση να τους ανταγωνιστεί και να διεκδικήσει αμέσως χρόνο συμμετοχής, δεν θα χρειαστεί όμως πολύ μεγάλο διάστημα για να τον υπολογίζει ο Φερέιρα. Βοηθάει σ’ αυτό και το γεγονός ότι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ξέρει τον τρόπο δουλειάς του προπονητή του, ξέρει την ομάδα και τους περισσότερους συμπαίκτες του, ξέρει τις κάθε είδους ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε δεν θα χρειαστεί να ξεκινήσει από το μηδέν όπως κάποιος άλλος νεοφερμένος ξένος ποδοσφαιριστής.

Το εντατικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Κουίνσι τις επόμενες ημέρες δεν αρκεί για να του επιτρέψει χρόνο συμμετοχής στον πρώτο αγώνα με τη Μάλαγα, σε μία εβδομάδα στην Ισπανία. Αν συμπεριληφθεί στην αποστολή, θα είναι για να μείνει κοντά στην ομάδα και να εγκλιματιστεί ακόμα πιο γρήγορα. Ισως στον αγώνα ρεβάνς να είναι σε θέση να παίξει για λίγο αν χρειαστεί, αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να υπάρχει πιο καθαρή εικόνα. Το σίγουρο είναι ότι ο Φερέιρα ήθελε πολύ την επιστροφή του, γι’ αυτό και η διοίκηση επέμεινε μέχρι τέλους, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που είχαν φανεί στην αρχή. Το σίριαλ είχε αίσιο τέλος. Ο Κουίνσι δεν θα είναι δανεικός όπως πέρυσι αλλά θα ανήκει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή