ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τον Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει σήμερα η ομάδα του Περιστερίου (20.00), σε ένα φιλικό το οποίο είναι πρόβα τζενεράλε, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ για το Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Οι Ρούμπεν Αρότσα και Αντρές Σαμπέρδο Σαλαζάρ από τη Βενεζουέλα είναι τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας των Χανίων.

ΓΚΕΚΑΣ: Παρουσιάστηκε από τη Λεβάντε και υποσχέθηκε γκολ ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

ΣΤΙΒΟΣ: Ο Κώστας Φιλιππίδης σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με άλμα στα 5.76 μ., στο μίτινγκ του Λαντάου (Γερμανία).

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Οι Τσιάλος – Κουσκουρίδας προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά της δικώπου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και μη Ολυμπιακών αγωνισμάτων, που διεξάγεται στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Το ελληνικό δίδυμο Βίκυ Αρβανίτη, Μαρία Τσιαρτσιάνη ηττήθηκε από τις Ιταλίδες Τσικολάρι, Μενεγκάτι (Νο 2) με 2-0 (18-21, 14-21) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γκραντ Σλαμ της Πολωνίας.

ΠΟΛΟ: Η εθνική παίδων επικράτησε της Ισπανίας με 8-6, στον δεύτερο αγώνα της στο τουρνουά του Βελιγραδίου, το οποίο αποτελεί ένα άτυπο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή