Ασφράγιστα εισιτήρια η ΑΕΚ, υπογράφει ο Κουτσιανικούλης

Ασφράγιστα εισιτήρια η ΑΕΚ, υπογράφει ο Κουτσιανικούλης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ώρα που οι φίλοι της ΑΕΚ ζητούν με επιστολή τους προς τη Βουλή να «παγώσουν» τα χρέη της ομάδας μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση για την υπεξαίρεση χρημάτων από τα ταμεία της, κανείς από αυτούς δεν γνωρίζει αν θα βρίσκεται στις κερκίδες του ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Η εφορία αξιώνει 1,5 εκατ. ευρώ για να σφραγίσει εισιτήρια, μαζί με τις 250.000 ευρώ που ζητούνται ως έναντι. Το συγκεκριμένο ποσό δεν υπάρχει στα ταμεία του συλλόγου, ωστόσο οι ιθύνοντες της «Ενωσης» θα προσπαθήσουν να βρουν μια συμβιβαστική λύση.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία θέτουν εν αμφιβόλω ακόμη και τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα, η μεταγραφική ενίσχυση βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης εξασφάλισε την ελευθερία του από τον Εργοτέλη και σήμερα αναμένεται να υπογράψει, αφού βέβαια εξασφαλίσει κάποιες εγγυήσεις. Το συμβόλαιο θα είναι κλιμακωτό για τα επόμενα τρία χρόνια, έχοντας αρκετά μπόνους και κάθε χρόνο θα εισπράττει 30.000 ευρώ επιπλέον, ξεκινώντας από τις 60.000.

Εν τω μεταξύ, μία ημέρα πριν από το φιλικό της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή, στο γήπεδο της Αγυιάς, η πατρινή ΠΑΕ, με ανακοίνωσή της, απειλεί με καταγγελία τον Βασίλη Τσιάρτα για επαφές με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Ντίνα χωρίς να έχει πάρει άδεια.

Την ίδια ώρα, ο Βαγγέλης Βλάχος εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στα φιλικά. Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίασε ο Αραμπατζής (ίωση), ενώ ο Γκερέιρο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή